Capraz bagi kopmustu o yuzden sezonu bos gecti, bize gore degil hele yabanci kurali varken sakat adamlardan uzak durulmali.Son durumunu bilmemekle beraber James Maddison nasıl olurdu.? Baktım bu sene sadece 3 maçta oynamış.
Capraz bagi kopmustu o yuzden sezonu bos gecti, bize gore degil hele yabanci kurali varken sakat adamlardan uzak durulmali.Son durumunu bilmemekle beraber James Maddison nasıl olurdu.? Baktım bu sene sadece 3 maçta oynamış.
Son durumunu bilmemekle beraber James Maddison nasıl olurdu.? Baktım bu sene sadece 3 maçta oynamış.
Peki alirsak ṣaṣirirmisin? Ben ṣaṣirmam. Isim delisi bir td, reklam delisi bir yönetici varken gayet olasi duruyor bu transferBi ton önemli eksik varken leaoyu isteyen de alan da bu transfere sevinen de aklen noksandır
isim delisi bir taraftar demek istedin heraldePeki alirsak ṣaṣirirmisin? Ben ṣaṣirmam. Isim delisi bir td, reklam delisi bir yönetici varken gayet olasi duruyor bu transfer
Vedat is yapar ama acayip cirkin yav, oyle boyle degil, bu kadar cirkin oyunculari da almak ne bileyim.
Vedat is yapar ama acayip cirkin yav, oyle boyle degil, bu kadar cirkin oyunculari da almak ne bileyim.
Alinir alinmaz bilemem ama Galatasaray'a oyuncu alirken bazi seylere az cok dikkat edilmesi kotu olmaz.))) Podyumda arz-i endam edecek manken aramıyoruz Sevgili Alper yedek santrfor arıyoruz.Haturlatirim sana
)))Makul mantıklı yerlilerin 15 milyondan kapı açtığı bir mecrada hemde.Bence en makul seçeneklerden hemde Okan hocamin öğrencisi.Gecen senenin Laligasinda sağlam gol atan oyuncusu.Daha ne olsun.Yok exfb li işine girmeyin biz Batsuhai yide görmüş insanlarız.
Peki öyle olsun.Alinir alinmaz bilemem ama Galatasaray'a oyuncu alirken bazi seylere az cok dikkat edilmesi kotu olmaz.
Yani podyuma manken aramiyoruz ama sahada o formayi giyip surekli 4K ekranda gozuken 11 tane adam goruyor tum dunya, biraz da itibar meselesi mi diyelim sexy kulup olmaliyiz mi diyelim bilmiyorum ama herif tipsizin onde gideni, dislerin yarisi bile sag sola kaymis guldugunde herifin yuzune bakilmiyor.![]()