Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tapatalk_1649881950538.webp

Bu arada alacagimizi da sanmiyorum, Fener zaten 2 forvet alacakmis Hakan ya da Aziz gidip alir forvet kitligi varken Vedat'i.

Sallai'yi 15m+ paraya sat free Zekiyi al
Baba 10 numara
Vedat Muriqi
u23 kanat
Sarayı satarsak baba orta saha, satmıyosak u23 orta saha
u23 sol stoper

Mevcut yabancı sınırında gideri olan tek planlama bu gibi duruyor

Gidince kıymetini anlayacağız.Senden ricam biryerlerden bulup Frankfurt maçını izlemen.Onsuz nasıl sudan çıkmış balığa dondugumuzun fotografini bir çek.
Sunuda unutma en büyük sorun nerede biliyirmusun sol Bekin sol beklik yapmayıp sürekli ileriye çıkmasından dolayı Abdülkerim hem kendi mevkisini hem sol beki kapatma telaşı içerisinde.Yoksa hala taş gibi stoper buna inan.İnanmazsanda gitmesini beklemekten başka çaren yok maalesef.
Sadece bizim takımın değil Türkiye’nin en iyi stoperi şuanda adam kızsam etsemdr bizim takımda apo hariç ne yaptığını bilen dengeli bir stoper yok takımın bekleride savruk Davinson da savruk

Çirkin kral Vedat Muriqi gelmedi mi daha
Tecrübeli ve formda bir oyuncu bizim ligde iş yapar

Hadi başkan sendeyiz

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Başakşehir bertuğa abuk subuk paralar istiyomuş 1 tanesi u23 olmak üzere 2 tane yabancı forvet almamız gerekebilir bu gidişle

Son düzenleme:
Edit: Bartuğ için 15 milyon istiyormuş basaksehir. Yasaklı kaynak olabilir diye linki kaldırdım.

Bu parayı veren olursa aklına tüküreyim. A.kerim'e kanka gelecek diye dümdüz boş oyuncuya dünya kadar para ödeyecek gerizekalilar. Bir de kazimcan'i takasta düşünüyorlar, çıldırmama ramak kaldı.

Edit: Bartuğ için 15 milyon istiyormuş basaksehir. Yasaklı kaynak olabilir diye linki kaldırdım.

Bu parayı veren olursa aklına tüküreyim. A.kerim'e kanka gelecek diye dümdüz boş oyuncuya dünya kadar para ödeyecek gerizekalilar. Bir de kazimcan'i takasta düşünüyorlar, çıldırmama ramak kaldı.
Bu pustlara küme düşene kadar benzer muamele yapılmalı. Fb istese peşkeş çekerler

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Osimhen’in arkasına eğer yabancı sınırında esneme olursa 10+2+2 tarzı
Muriqi’yi alcaz bence
Eğer esneme olmazsa kanatta da oynayabilen Franculino tarzı iyi bonservis düşük maaş bir oyuncu alıp Deniz Gül’e gideriz diye düşünüyorum, menajeri de Ali Dursun, çocuk devre arası fbyi reddetti Galatasaraylıyım diyerek, Bertuğ’dan daha az maliyetli olur ayrıca 2 yaş daha genç
Benim favorim gerçi Ali Habeşoğlu çok büyük sıçrama yaşayabilir Okan Buruk ile(Barış Alper hikayesi yaratabilir)

Bu arada Barış’ı satıp kanat alacaksak Leao değil Greenwood’u alırım

Bizim butce degilde FFP /Uefa kriteri vs. lerin cercevesini asmayacak limitimiz ne kadar acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt