Halil Vurucu
Berlin Panteri
BAY giderse yerine u23 gelmeli. Yerli gönderip erişkin yabancı almak enayilik.
Godts olabilir veya ismi yazılan Nuna idi galiba.
Godts olabilir veya ismi yazılan Nuna idi galiba.
Hakan'ın çocukluk aşkının nüksetmesi galibaYav hakan calhanoglu ilk transfer olarak simdiye inmeliydi ne beklenıyor
Yine 10 numara yok patlarizOsimhen
Muriqi
Leao
Sane
Barış
Yunus
Sara
Torreira
Lemina
Transfer
Jacobs
Eren
Transfer
Transfer
Davinson
Abdülkerim
Singo
Sallai
Uğurcan
Transfer
5-6 transfere taş gibi takımız hala
Greenwood karaktersizin önde gideni Marsilya satsa bile 70-80 ister united'in sonraki satıştan %50 payı var. Atletico,Juventus,bvb takipteBu arada Barış’ı satıp kanat alacaksak Leao değil Greenwood’u alırım
dinçer araya girmese fb ile imzalayacaktı. uzak durulmalı. ilkaydan öteye gitmez performansı.Hakan Çalhanoğlu bu sezon olmazsa olmazdır şartlar zorlanmalıdır
Neye göre gitmez meselailkaydan öteye gitmez performansı.
adama insan muamelesi yapmayıp son dk teklif götürdükleri icin alamadıkhakan ç bu sezonda gelmiyosa daha gelmesin ilkay gibi posası çıktıktan sonra gelmesine gerek yok
yüksek bonservis yüzünden vazgeçtilerdi sankiadama insan muamelesi yapmayıp son dk teklif götürdükleri icin alamadık
yok başta adamı istemedık performansı yukselıncede adamlar satmadıyüksek bonservis yüzünden vazgeçtilerdi sanki
sssüüper bir değerlendirmeLeao'ya sicak degilim, Sane var zaten gidip "ben yildizim" kafasinda olan bir kanata daha gerek yok. O tarafa daha takim icin herseyini veren ve takim oyununa pozitif katkisi olacak bir oyuncu lazim, farkli bir profilden bahsediyorum.
Yoksa isim fetisleri icin Leao muazzam olur tabi.
Ihtimal var mı? Uzatacak deniyorduSinir boyle kalirsa -ki oyle gozukuyor- Haciosman degistirmeyecegim diye inat edermis, ilk (yerli) transferimiz Hakan olur.
Demedi demeyin sonra.
Murat Bereket stil olarak sorgulanması gereken biri. Gerek PR gerek de reklamcılık anlayışını hiç büyük kulübe uygun yaptığını düşünmüyorum. Beşiktaş iletişimcisi gibi daha çok.Fener'in yediği gole sevinç görüntülerini kendi elimizle servis etmemizden bir tek ben mi rahatsız oldum? Yani o gol öncesi takımın hayli baskı altında olduğunu kendi kendimize açık etmişiz. Kendinden emin ve rakiplerinin maçlarını çok takmayan cool kulüp havasını kendi elimizle sildik sanki... Yani normal de sevinmemiş oyuncular... Tribünde taraftar o kadar çıldırmıyor gollere... "Bakın bizden ne kadar çekinmişler, kendi elimizle vermişiz şampiyonluğu, o golü yemesek biteceklermiş" hissi yaratır rakipte ve gelecek sezon adına umutlandırır diye düşünüyorum...
Durmadan sakatligiyla mi ugrasacazhakan ç bu sezonda gelmiyosa daha gelmesin ilkay gibi posası çıktıktan sonra gelmesine gerek yok