Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener'in yediği gole sevinç görüntülerini kendi elimizle servis etmemizden bir tek ben mi rahatsız oldum? Yani o gol öncesi takımın hayli baskı altında olduğunu kendi kendimize açık etmişiz. Kendinden emin ve rakiplerinin maçlarını çok takmayan cool kulüp havasını kendi elimizle sildik sanki... Yani normal de sevinmemiş oyuncular... Tribünde taraftar o kadar çıldırmıyor gollere... "Bakın bizden ne kadar çekinmişler, kendi elimizle vermişiz şampiyonluğu, o golü yemesek biteceklermiş" hissi yaratır rakipte ve gelecek sezon adına umutlandırır diye düşünüyorum...

Barış gidecekse iyi bir bonservis ile olmalı ve tek alternatif Kenan olmalı.

Aksi halde kanattan ziyade 10 numara ihtiyacımız var.

Transfer Dönemi için beklentim:

Gelenler: (Barış kalırsa)

Hakan Ç. (Inter) -14.000.000 Euro
K.Thuram (Juventus) - 35.000.000 Euro
M.Odegaard (Arsenal) - 50.000.000 Euro
Malick Diouf (West Ham)-28.000.000 Euro

*Serbest kalma bedeli

Gidenler

Jakobs -10.000.000 Euro
Sara-35.000.000 Euro
Zaniolo-10.000.000 Euro
Frankowski-2.800.000 Euro

Gelenler (Barış giderse)

Kenan Yıldız (Juventus) -75.000.000 Euro
K. Thuram (Juventus) -35.000.000 Euro
Hakan Ç. (İnter)-14.000.000 Euro
M.Diouf (West Ham)-28.000.000 Euro
Mika Godts (AFC Ajax)-32.000.000 Euro
A.Batrakov (L.Moscow)-20.000.000 Euro

Gidenler

Barış -50.000.000 Euro
Sara-35.000.000 Euro
Jakobs-10.000.000 Euro
Zaniolo-10.000.000 Euro
Frankowski-2.800.000 Euro
Jelert-2.000.000 Euro

Barış giderse çok ciddi enerji kaybı olacak ve de güç. O yüzden hep genç ve eforlu oynayan ama teknik de isimler lazım olur. Hakan bu durumda daha da elzem olur saha içi liderliği açısından. Keza M.Diouf için de küme düştüğü için fırsat değerlendirilmeli. Sol orta saha dahi oynayabilen bir oyuncu. U23 için elimizi güçlendirmek iyi strateji bu durumda.

Diouf
Godts
Batrakov

İle orayın 3-4 sene kapatırız keza hepsi daha 20-21 yaş isimler.

Kenan ise kesin elzem olur. Ama çok zor tabi ikna etmek

O yüzden Barış ne yapıp edip kalmalı.

hakan ç bu sezonda gelmiyosa daha gelmesin ilkay gibi posası çıktıktan sonra gelmesine gerek yok

Leao'ya sicak degilim, Sane var zaten gidip "ben yildizim" kafasinda olan bir kanata daha gerek yok. O tarafa daha takim icin herseyini veren ve takim oyununa pozitif katkisi olacak bir oyuncu lazim, farkli bir profilden bahsediyorum.

Yoksa isim fetisleri icin Leao muazzam olur tabi.
sssüüper bir değerlendirme

Fener'in yediği gole sevinç görüntülerini kendi elimizle servis etmemizden bir tek ben mi rahatsız oldum? Yani o gol öncesi takımın hayli baskı altında olduğunu kendi kendimize açık etmişiz. Kendinden emin ve rakiplerinin maçlarını çok takmayan cool kulüp havasını kendi elimizle sildik sanki... Yani normal de sevinmemiş oyuncular... Tribünde taraftar o kadar çıldırmıyor gollere... "Bakın bizden ne kadar çekinmişler, kendi elimizle vermişiz şampiyonluğu, o golü yemesek biteceklermiş" hissi yaratır rakipte ve gelecek sezon adına umutlandırır diye düşünüyorum...
Murat Bereket stil olarak sorgulanması gereken biri. Gerek PR gerek de reklamcılık anlayışını hiç büyük kulübe uygun yaptığını düşünmüyorum. Beşiktaş iletişimcisi gibi daha çok.

Hakanın karakterini gerçekten beğeniyormusunuz? Bence bu formanın ağırlığını taşıyacak karaktere sahip değil

Ben gs liyim dedikleri için 75 yasinda Milyon euro verilecek oyuncu istemiyorum. Sahsi fikrim diger görüşlere de saygi duyarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt