Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftarın sahaya inmesinin sebebi zaten kolonun sahanın ortasına sıçacak olması Kolo muani 4231 sol kanadı olamaz 433te bile muallak
Rotasyon diyorum hala sol kanat diyorsun

Sen soyle bir isim hem forvette hem kanatta iş yapsın, maliyeti uygun mümkünse kiralık? Bir kaç maçta yedek kaldığında sorun çıkarmayacak türden?

Birazda hoca artık oyunculardan verim almaya baksın, her mevkiye Leao Meao diye oyuncu beklersiniz taraftarın da hocadan farkı yok ve hiç ders almıyorsunuz demektir.

Eylül 5 gibi "Yönetim istifa" topici açılır yine.

Rotasyon diyorum hala sol kanat diyorsun

Sen soyle bir isim hem forvette hem kanatta iş yapsın, maliyeti uygun mümkünse kiralık? Bir maçta yedek kaldığında sorun çıkarmayacak türden?
herhangi bir u23 , yabancı hakkını oynayıp oynamaması Osi'nin sakatlığına bağlı olacak yedek oyuncuya vermem en kötü 30 bonservis +6-7 maaş alacak adama hele.Kolo da zaten sadece forvette iş yapar yani o da tek mevkii için olur.Bizim 4231in kenarına alternatif bile olamaz fazlalık olur sadece orada.Deniz Gül falan gelsin yedeğe fazlası lüks

Kiralik olur zaten bi maliyeti olmaz hem kanat hem forvet yedeklyebilcek ustune o baskiyi kaldiracak cok adam yok yani alabilcegin
yıllık alacağı para 7-8 en az üstüne büyük ihtimalle kiralık da vermezler daha kanatta da bizde gol atamadan bitirir sezonu , sadece forvet alternatifi olur yani sınır varken de o iş gereksiz olur 12+2de olabilir ama zaten osi'nin sakatlanmadığı senaryoda söve söve gider bizden devre arası burada oynayamadığı için

herhangi bir u23 , yabancı hakkını oynayıp oynamaması Osi'nin sakatlığına bağlı olacak yedek oyuncuya vermem en kötü 30 bonservis +6-7 maaş alacak adama hele.Kolo da zaten sadece forvette iş yapar yani o da tek mevkii için olur.Bizim 4231in kenarına alternatif bile olamaz fazlalık olur sadece orada.Deniz Gül falan gelsin yedeğe fazlası lüks
Osimhen 3 maç peşpeşe olmadığında ve bu maçlardan biri iç sahada Napoli olsa, Deniz Gül'e güvenin tam yani?

1779814596036.webp

La gazetta ne yazıyorsa doğru

26 mayıs 31 mayıs-haziranın ilk haftası şenlik ateşi dedik kaç kere

Osimhen 3 maç peşpeşe olmadığında ve bu maçlardan biri iç sahada Napoli olsa, Deniz Gül'e güvenin tam yani?
he yani takım oyuncuya bağlı oyun oynuyor diye yedeğe bile 10m verelim Isak falan gelsin hatta yedeğe.Ona da çıkıp farklı şekilde oynayacaksın , forvetim belki sakatlanır diye sınır varken gidip niye yedeğe yıllık maliyeti uçuk adam alayım yav ona göre oynayacaksın kim kuruyor bu tarz forvet hattı yani avrupada depte maç kazanamayan takım 2 forvete 30m maaş mı verecek

he yani takım oyuncuya bağlı oyun oynuyor diye yedeğe bile 10m verelim Isak falan gelsin hatta yedeğe.Ona da çıkıp farklı şekilde oynayacaksın , forvetim belki sakatlanır diye sınır varken gidip niye yedeğe yıllık maliyeti uçuk adam alayım yav ona göre oynayacaksın kim kuruyor bu tarz forvet hattı yani avrupada depte maç kazanamayan takım 2 forvete 30m maaş mı verecek
Gomis ve Seferovic varken İcardi'ye gerek yok diyen tayfasi ile aynı düşünce

yıllık alacağı para 7-8 en az üstüne büyük ihtimalle kiralık da vermezler daha kanatta da bizde gol atamadan bitirir sezonu , sadece forvet alternatifi olur yani sınır varken de o iş gereksiz olur 12+2de olabilir ama zaten osi'nin sakatlanmadığı senaryoda söve söve gider bizden devre arası burada oynayamadığı için
Osimhenin arkasina deniz gül de fazla light olur

Millet Harry Kane yedegine Jackson kiralıyor demek elin adamı bilmiyor bu işi.

Burada da Osimhen yedeği light erkek olsun diyonuz neyse Erden Timur gibi yönetici fazlaydı bize zaten.

Gomis ve Seferovic varken İcardi'ye gerek yok diyen tayfasi ile aynı düşünce
Gomis ve seferovic bile çok maliyetli değildi üstüne icardiyi de 500 bin euroya falan mal etmiştik psg vergisinden çıkmıştı bize verince öyle bir şey olsa yine sorun olmaz gelsin derim böyle bir sınır da yoktu o zaman.2 tane forvete 30m maaş verilmez arkasında ya genç biri oturur ya tecrübeli birini koyarsın öyle takım olmaz her maç aynı kadro full hazır ve formda olacak diye bir şey yok ona göre oyun oynatacaksın Osi yokken illa yakın kalitede oyuncuyla oynayacağız diye bir kaide yok

Şunu 26 yaşındayken Manudayken istemiştik. Şuan ne durumda bilmiyorum Manu dönemi çok seviyordum.

Singo + Sallai gitse Zeki + Wan Bisakka yapsak çok üzülür müyüm bilmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt