Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.205
- 3.013
alınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arasında Kavukcu yalandan İtalya'ya gitmişti sosyal medyadan tepki olunca transferler nerede diye
Önceliğim olmaz kendisi.22 Haziran'da tahta açılıyor.Julian Brandt ismi yazılmalı o vakit.Sen ne diyorsun bilemedim bu konuya ?Sonrası Temmuzdada olur.Hemfikirmiyiz?
Hatip mctominay transferini bitirmek için ingiltereye gidiyorum haberi salıp gezip gelmişti enayiyiz yeminleDevre arasında Kavukcu yalandan İtalya'ya gitmişti sosyal medyadan tepki olunca transferler nerede diye![]()
Osimheni de sat dostumMandela keita kislyak
Abdul fatawu batrakov adam daghim
Osimhen
Lemina isak vural ( nhaga )
Yunus enzo bardeli can armando guner
Papa mousa fall
Bu ne üstadımMandela keita kislyak
Osimhen
Papa mousa fall
Sonra birsey yazinca da kizip trip atiyonMandela keita kislyak
Osimhen
Papa mousa fall
Mandela keita kislyak
Osimhen
Papa mousa fall
Cinde feneri tanıyan bir tane canlı varsa kendimi s.....Çin'de Afrika'da adam fenerbahçeyi tanıyor takip ediyor. En büyük biz olacağız. En çok biz forma satacağız en büyük stad bizim olacak. giden oyunculara bakmam gelen oyunculara bakarım. Antrenmanın görüntülenmesinin bı önemi yok futbol basit iş görüntülesen nolur görüntülemesen nolur.
Eyvallah ben bu hakan safından korkarım arkadaş
mouandilmadji'ye ne diyorsun üstadHicbir yerde barinamayip oradan oraya gezen muaniye hayir diyoruz.
Bakalım bizim yöneticilerin onceliği kim olacak?Yeter ki son güne birakmasinlarda.Önceliğim olmaz kendisi.
Aynısını ben dedim peder sus sövme çocuklar var dedi. herif yarım saattir yalan söylüyor yüzü de kızarmıyor. Dayanamadım artıkCinde feneri tanıyan bir tane canlı varsa kendimi s.....
Rts Vedati kapmamiz lazim. Yabanci serbest olsa muadilmanji 3. forvet olarak alinabilir. Ikinci herif olarak güvenilmez.mouandilmadji'ye ne diyorsun üstad