Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
😡😡😡

Sunucu: "Barış Alper Yılmaz’ı nasıl buluyorsunuz?

"Cenk Ergün: "Barış; hızlı, atletik ve fiziksel özellikleri güçlü bir oyuncu. Ancak kendisini geliştirmek istiyorsa, Dünya Kupası’ndan sonra Avrupa’da başka bir takıma gitmeli."

(RMC Sport)

😡😡😡

"Cenk Ergün: "Barış; hızlı, atletik ve fiziksel özellikleri güçlü bir oyuncu. Ancak kendisini geliştirmek istiyorsa, Dünya Kupası’ndan sonra Avrupa’da başka bir takıma gitmeli."

(RMC Sport)
Barışın duracağına ihtimal vermiyorum ben zaten

Aral şimşirle temasımız olmalı mutlaka. fransızlar ne veriyorsa 1 fazlası

😡😡😡

(RMC Sport)
devre arası çok çabaladılar ekip olarak komisyon almak için

Lemina ve Sara'dan önce Torreira gönderilmeli, umarım saçma sapan hamleler ile takımın kalitesi düşürülmez

Konferans kazandılar
UEFA kazandılar
CL de kazanacaklar muhtemelen Arsenal alacak gibi geliyor.
Dünya kupası da kazanirlarsa Tuchelle şaşırmam.
Futbol evine döndü
Psg agir basiyor yav bence.

Daha buyuk sikinti diger liglerde bize benzedi, tepe takimlar haricindekiler sivrilemiyor hic. Ortam da ingilizlere kaldi sayilir.

Emirhan İlkhan ya da Baran Ali Gezek alınmalı yerli yedek orta sahamız da yok, gerçi Okan hoca Melih İbrahimoğlu'nu ister Konya'ya 10m falan öderiz

Valla topçuları bilmem de yabancı iyi gelir gelmez hoca yok derken bir sürü super hoca da boşa düştü şimdi ister istemez insanın aklı kayıyor yani fb falan çekerse onlardan birini tatsız olur.Surekli kafada birilerini bize yakistirip duruyorum

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Thuram Lemina
Sane Batrakov Baris
Osimhen

Aslinda ilk 11e sadece iki transfer lazimmis

Bayram sonrası Okan hoca ekranlara çıkmaya başlar sezon değerlendirmesi vs, orda anlarız biraz nasıl rezil bir transfer dönemi daha geçireceğimizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt