Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Osimhen olmasa da böyleydi, onu al bunu gönder, bilgisayar oyunu sanıyor herkes. Bir tane oyuncu sözleşmesi kaç sayfadan oluşur, gönderdiğinde şartları nelerdir bilen çok az.

100 lira parası varken 50 lirasını anca harcayan adamlar kulüpten 100 lira kazanırken 500 lira harcamasını istiyor.

Türk futbolunda rasyonalite yok, böyle olunca da zaten yetiştiricilik de olamıyor.

Biz yarışmacı takımmışız da genç oynatamazmışız, dünyada bu kafada 1 tane daha takım yoktur Türk takımları dışında.

60 thuram locatelliye vereceğime kenana veririm. Hem de yerli.

Bir de Osimhen bir şanstı, onun üzerinden herkes gelir söyleminin altı boş o yüzden.

Mesela 75 m euroya Osimhen dışında o seviyede birini o bedele getiremezdin, Sesko falan gitti o bedele.

Ha sezon içinde Osimhen’e bok atıp duranlar için 75lik bile adam değil zaten.

Pape Gueye'ye mi laf atiyorsunuz? Herif 2 sezondur ucusta Villarreal'in en onemli oyunculardan. 2 senedir CL bileti aliyorlar sayesinde.

Bizim orta sahada oyle bir oyuncu yok.

Safi ɓos bos sallarken aziz gusariyle vedati bitirdi.

Osimhen olmasa da böyleydi, onu al bunu gönder, bilgisayar oyunu sanıyor herkes. Bir tane oyuncu sözleşmesi kaç sayfadan oluşur, gönderdiğinde şartları nelerdir bilen çok az.

100 lira parası varken 50 lirasını anca harcayan adamlar kulüpten 100 lira kazanırken 500 lira harcamasını istiyor.

Türk futbolunda rasyonalite yok, böyle olunca da zaten yetiştiricilik de olamıyor.

Biz yarışmacı takımmışız da genç oynatamazmışız, dünyada bu kafada 1 tane daha takım yoktur Türk takımları dışında.
Ne kadar doğru bir tespit.Sonuna kadar katılıyorum.UEFA kupası alındığında sanırsın 12 yabancı ile oynuyorduk.Bence her sene Barış Kerem tarzı oyuncuları bulup onları oynatmanin yoluna ve sonrada satmanın hesabına bakmalıyız .Her yabancı topcuya ,fanların ağzının suyunu akıtarak bakmakla olmuyor bu işler.

Oyumu leaoya verdim ben rashfordu 30 üstü olmuştur sanıyordum daha 28 miş oda olur ikiside mutlu eder gelsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt