- 16 Haziran 2010
- 205.625
- 158.244
- 6.838
Ben hep gezmelerdeyimolm cık git bisiklet sür biraz, yuruyus yap. Ne zmn baksam bi transfer haberiyle toshack geciyorsun. İyice Emrah duvar oldun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hep gezmelerdeyimolm cık git bisiklet sür biraz, yuruyus yap. Ne zmn baksam bi transfer haberiyle toshack geciyorsun. İyice Emrah duvar oldun
bu herifi önermiştim
trapson ilgileniomuş
Hocam sizin tanımadığınız adamlar oyuncu degildir. Gs disinda hedefi olan takim yoktur onlar genc alinca hedefsizdir bir siz süpersiniz tamam tamam okDzorlu ne zaman osiyi satıp yerine amazon ormanlarından topçu koyacak acaba şu an cesaret edemiyor da
O herif defolsun gitsin
Bu ağır cevaptan sonra cafer south :Hocam sizin tanımadığınız adamlar oyuncu degildir. Gs disinda hedefi olan takim yoktur onlar genc alinca hedefsizdir bir siz süpersiniz tamam tamam okyalnız ben sizler gibi tavirdaki uyeler ile muhatap olmuyorum laf da atmıyorum bireysel tartışmadan uzak duruyorum girmiyorum. cesaret etmemek ne alaka sizler buranın sahibi misiniz sizlerin olayı kustahlik baska neyiniz var fikriniz mi medenice tartışmanız mi neyiniz var ukalaliktan baska. Haddimi astığımi düşünen var ise ozur dilerim sayfayı germek istemem

Ya bu Lev Yashin'in maçlarını izlediğimde hala en şaşırdığım şey o sertlikte gelen topu nasıl çat diye iki elinle havada sinek yakalar gibi tutabiliyorsun, bunu yapabilen başka kaleci görmedim. Bu tek bir maçın özeti bu maçta bile 2 defa yapmış.
Ya bu Lev Yashin'in maçlarını izlediğimde hala en şaşırdığım şey o sertlikte gelen topu nasıl çat diye iki elinle havada sinek yakalar gibi tutabiliyorsun, bunu yapabilen başka kaleci görmedim. Bu tek bir maçın özeti bu maçta bile 2 defa yapmış.
Bugüne kadar milletin eleştirilerine tamam demekten başka hangi argümanla karşılık verebildin de medeni tartışmanız yok diyosunHocam sizin tanımadığınız adamlar oyuncu degildir. Gs disinda hedefi olan takim yoktur onlar genc alinca hedefsizdir bir siz süpersiniz tamam tamam okyalnız ben sizler gibi tavirdaki uyeler ile muhatap olmuyorum laf da atmıyorum bireysel tartışmadan uzak duruyorum girmiyorum. cesaret etmemek ne alaka sizler buranın sahibi misiniz sizlerin olayı kustahlik baska neyiniz var fikriniz mi medenice tartışmanız mi neyiniz var ukalaliktan baska. Haddimi astığımi düşünen var ise ozur dilerim sayfayı germek istemem
Nr ağlaması ya. Ben tamam dedim seyler tamam demelik şeylerdir. Kimseyi alaya almam hele bilgim yok duymadım cevabını verebilen biriyimdir bilmiyorum demek yerine dalga gecmem . Ben senle muhatap olmayım sen de benle olma zor degil. Sen sinirlendiriyor musun kendini düşündün mü yok oz elwstiri yaptin yok bilmediğin kişiye tanımıyorum dedin mi o da yok. Ben sizin mesajı gordum diye yazıyorum engelli diye biliyordum zaten. Sizi ikna etmek gibi derdim de yok ama kimseyle de sizin tavrınızla dalga gecmem. Hele dalga gectikce kendimi ustun zannetmem o daha komik olur. Örnek veriyorum oyuncular alan takima marka ülkelerin takımlarina bile hedefsiz diyorsunuz . Dersiniz o sizin fikriniz dir tamam. ama dalga geçemezsiniz. Dalga geçmeniz de ne oyuncuyu küçültür ne konuşanı ne alanı onereni.Bugüne kadar milletin eleştirilerine tamam demekten başka hangi argümanla karşılık verebildin de medeni tartışmanız yok diyosun
24 saat aynı isimleri yazıp herkese de tamam yazmaktan başka mesajın yok ki
İnsanları sinrlendiriyosun sonra tepki görünce de küstah yazıp ağlıyosun
Bugüne kadar milletin eleştirilerine tamam demekten başka hangi argümanla karşılık verebildin de medeni tartışmanız yok diyosun
24 saat aynı isimleri yazıp herkese de tamam yazmaktan başka mesajın yok ki
İnsanları sinrlendiriyosun sonra tepki görünce de küstah yazıp ağlıyosun