Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.059
- 44.199
- 3.888
Stand up yapma laptop recai mi diyorsun yani.
Belki de husnu komiseri kastediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stand up yapma laptop recai mi diyorsun yani.
Oyun görüşü, bağlantı yönü, playmakerlık vs?Şutları ve tekniği iyi gibi üstat
Dripling maç başına 0.5 ti baktığımda
Bunun için mi bu kadar övülüyor yanivideolarında kayarak, düşerek şut falan çekiyor. Baya ekmeksiz bir görüntüsü var
Martinelli senin kulağına geldi mi?Bunun için mi bu kadar övülüyor yani
Bunun için mi bu kadar övülüyor yani
İzlemedim detaylı maalesefOyun görüşü, bağlantı yönü, playmakerlık vs?

isim alalimFbye koyduktan sonra üzüntüden günlerce ortalıktan tüyen adam şampiyonluk maçında statta şampiyonluk kutlayan adama foruma girip niye hoca eleştirmedin diyor
Hadi koçum sen tudor 3 ay sonra kovulacağı bi takıma gidince ortaya çıkarsın
Oyun görüşü, bağlantı yönü, playmakerlık vs?
yani yeni bir arsen zakharyan onu da yeni kevin de bruyne falan diyorlardiÜstat belki görüp sallamadın ama görmediysen diye yazıyorum,
FM ekibine göre Batrakov potansiyeli 10 üzerinden 8.5 olan, ama güncel haline 6.5 verilen, en büyük özelliği ilk temas olan bir genç oyuncu. Oyun stili topu ayağına aldığı an bekletmeden hemen bir ara pası veya uzun dikine pas veya uzak mesafe de olsa şut deniyor. Oyun görüşü vs bunlar iyi ama fiziksel olarak kapasitesi düşük, hava topları sıfır ve top kapma gibi meziyetleri hiç yok.
Ne olduda Deniz bu kadar gerildi yav? Adam 4 kere tamam demis resmen.tamam tamam ok![]()
Cok potansiyelli bir oyuncu Afrikada 2-3 kez yilin genc oyuncusu secildi bana supriz olur.Ona.45-50 rahat isterlerLamine Camara sürpriz olmaz. Monaco ödemeler konusunda kolaylık sağlıyor olabilir
Ya bu Lev Yashin'in maçlarını izlediğimde hala en şaşırdığım şey o sertlikte gelen topu nasıl çat diye iki elinle havada sinek yakalar gibi tutabiliyorsun, bunu yapabilen başka kaleci görmedim. Bu tek bir maçın özeti bu maçta bile 2 defa yapmış.