Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1779995014462.webp

Lamine Camara, Sara yerine olur olmasına hem de u23 kuralına da uyuyor ama ben oraya daha fizikli birini isterim Reinjders gibi.

Yav Okan genç oyuncu oynatmaz boşuna uğraşmayın.

Nr ağlaması ya. Ben tamam dedim seyler tamam demelik şeylerdir. Kimseyi alaya almam hele bilgim yok duymadım cevabını verebilen biriyimdir bilmiyorum demek yerine dalga gecmem . Ben senle muhatap olmayım sen de benle olma zor degil. Sen sinirlendiriyor musun kendini düşündün mü yok oz elwstiri yaptin yok bilmediğin kişiye tanımıyorum dedin mi o da yok. Ben sizin mesajı gordum diye yazıyorum engelli diye biliyordum zaten. Sizi ikna etmek gibi derdim de yok ama kimseyle de sizin tavrınızla dalga gecmem. Hele dalga gectikce kendimi ustun zannetmem o daha komik olur. Örnek veriyorum oyuncular alan takima marka ülkelerin takımlarina bile hedefsiz diyorsunuz . Dersiniz o sizin fikriniz dir tamam. ama dalga geçemezsiniz. Dalga geçmeniz de ne oyuncuyu küçültür ne konuşanı ne alanı onereni.
O zaman bizim dalga geçtiğimiz mesajlarda dalga geçmelik mesajlardır öyle değerlendir

Bilmediğin topçuya bilmiyorum demek doğruyu söylemektir tevazu göstermişsin gibi anlatma

Millet sana bak senin dediğin gibi yapıldı (nelsonlar boeyler çıkıldaular zamanı) takım gençlerden kuruldu ama takım nerdeyse küme düşüyodu biraz realist ol diyor sen hala burnunun dikine gidiyosun laftan anlamıyosun,yaşlı diye istemeyeceğin gomis gelmese pttdeydin

Leverkusenin dortmundun aldığı genci/gençleri örnek gösteriyosun onlar şmp olmak zorunda değil,2.olsalar td kovmazlar,başkan değişmez,taraftar tesis basmaz bu gibi durumlar da konfor alanı yaratıyor gsde durum tam tersi o yüzden ikidebir elmayla patlıcanı kıyaslayıp onlar yapıyo biz niye yapmıyoruz demeyi bırak

Evet oynadığımız kepazet yüzünden makuta ve makumbuya karşı neye uğradığını şaşıracak olan orta sahamız kim olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya bu Lev Yashin'in maçlarını izlediğimde hala en şaşırdığım şey o sertlikte gelen topu nasıl çat diye iki elinle havada sinek yakalar gibi tutabiliyorsun, bunu yapabilen başka kaleci görmedim. Bu tek bir maçın özeti bu maçta bile 2 defa yapmış.

toplar resmen geoit mis o donem .

Atta alper potuğun az daha kavruk ve uzun boylu olanı belli ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Can Uzun ile alakalı oyuncu tarafında bir istek olabilir bu arada. Milli takım konusunu kafaya takıyorsa özellikle. Fazla kolay gözden çıkarılıyor kadro yapılırken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt