- 1 Mayıs 2018
- 58.139
- 48.904
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Camara fizik olarak tatmin etmiyor
Magassa daha ne olduğu belli ve net oyuncu yani kendisi 6 no. Cisse ise daha ham bir oyuncu gibi geldi bana.
O zaman bizim dalga geçtiğimiz mesajlarda dalga geçmelik mesajlardır öyle değerlendirNr ağlaması ya. Ben tamam dedim seyler tamam demelik şeylerdir. Kimseyi alaya almam hele bilgim yok duymadım cevabını verebilen biriyimdir bilmiyorum demek yerine dalga gecmem . Ben senle muhatap olmayım sen de benle olma zor degil. Sen sinirlendiriyor musun kendini düşündün mü yok oz elwstiri yaptin yok bilmediğin kişiye tanımıyorum dedin mi o da yok. Ben sizin mesajı gordum diye yazıyorum engelli diye biliyordum zaten. Sizi ikna etmek gibi derdim de yok ama kimseyle de sizin tavrınızla dalga gecmem. Hele dalga gectikce kendimi ustun zannetmem o daha komik olur. Örnek veriyorum oyuncular alan takima marka ülkelerin takımlarina bile hedefsiz diyorsunuz . Dersiniz o sizin fikriniz dir tamam. ama dalga geçemezsiniz. Dalga geçmeniz de ne oyuncuyu küçültür ne konuşanı ne alanı onereni.
İsim alalım kavga istiyoruzFbye koyduktan sonra üzüntüden günlerce ortalıktan tüyen adam şampiyonluk maçında statta şampiyonluk kutlayan adama foruma girip niye hoca eleştirmedin diyor
Hadi koçum sen tudor 3 ay sonra kovulacağı bi takıma gidince ortaya çıkarsın
Bernardo silva tam o işin adamıydı be barça alsa da kurtulsakEvet oynadığımız kepazet yüzünden makuta ve makumbuya karşı neye uğradığını şaşıracak olan orta sahamız kim olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya bu Lev Yashin'in maçlarını izlediğimde hala en şaşırdığım şey o sertlikte gelen topu nasıl çat diye iki elinle havada sinek yakalar gibi tutabiliyorsun, bunu yapabilen başka kaleci görmedim. Bu tek bir maçın özeti bu maçta bile 2 defa yapmış.
ne demek istiyorsun rtas biraz acar misinCan Uzun ile alakalı oyuncu tarafında bir istek olabilir bu arada. Milli takım konusunu kafaya takıyorsa özellikle. Fazla kolay gözden çıkarılıyor kadro yapılırken.