Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın hala yapıyor

Şampiyonluk maçında oynattığı sıçmıkla 50 bin kişiyi kalpten götüren hocasına tek kelam etmez abisinden gördüğü 6 ay önceki twiti yazıyor bir de bana velet iması yapmış keh keh keh

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acilen böyle bir 6 numara alınmazsa forumda kaos çıkabilir :

1779993356213.webp

Fbye koyduktan sonra üzüntüden günlerce ortalıktan tüyen adam şampiyonluk maçında statta şampiyonluk kutlayan adama foruma girip niye hoca eleştirmedin diyor :asd:

Hadi koçum sen tudor 3 ay sonra kovulacağı bi takıma gidince ortaya çıkarsın

Oyun görüşü, bağlantı yönü, playmakerlık vs?

Üstat belki görüp sallamadın ama görmediysen diye yazıyorum,

FM ekibine göre Batrakov potansiyeli 10 üzerinden 8.5 olan, ama güncel haline 6.5 verilen, en büyük özelliği ilk temas olan bir genç oyuncu. Oyun stili topu ayağına aldığı an bekletmeden hemen bir ara pası veya uzun dikine pas veya uzak mesafe de olsa şut deniyor. Oyun görüşü vs bunlar iyi ama fiziksel olarak kapasitesi düşük, hava topları sıfır ve top kapma gibi meziyetleri hiç yok.

Üstat belki görüp sallamadın ama görmediysen diye yazıyorum,

FM ekibine göre Batrakov potansiyeli 10 üzerinden 8.5 olan, ama güncel haline 6.5 verilen, en büyük özelliği ilk temas olan bir genç oyuncu. Oyun stili topu ayağına aldığı an bekletmeden hemen bir ara pası veya uzun dikine pas veya uzak mesafe de olsa şut deniyor. Oyun görüşü vs bunlar iyi ama fiziksel olarak kapasitesi düşük, hava topları sıfır ve top kapma gibi meziyetleri hiç yok.
yani yeni bir arsen zakharyan onu da yeni kevin de bruyne falan diyorlardi

lamine camara tam bizim garip oyunun adamı her şey mevcut kendisinde

Ya bu Lev Yashin'in maçlarını izlediğimde hala en şaşırdığım şey o sertlikte gelen topu nasıl çat diye iki elinle havada sinek yakalar gibi tutabiliyorsun, bunu yapabilen başka kaleci görmedim. Bu tek bir maçın özeti bu maçta bile 2 defa yapmış.

filmindeki olaylar doğruysa real açık çek veriyor başkanı da stadın şuandaki adı olan bernabau o zamanlar neyse kabül etmiyor dinemo moscova efsanesi olarak futbolu bırakıyordu galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt