Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.846
- 25.833
- 2.893
30+ verip alan enayidir diyebiliriz.Cuzunu alan şerefsizdir noktasına vardı isek mevzuyu kapatalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30+ verip alan enayidir diyebiliriz.Cuzunu alan şerefsizdir noktasına vardı isek mevzuyu kapatalım
belli ki biseyler biliyorsun senLafın tamamı aptala söylenir.
Ne desem boş yorumlayabildigin kadarsın genellemis geçmişsin her bir düşünceyi nefes alan her genc alinsin dedigimi hatırlamıyorum. Aama sizin kustahliklariniz bir takimi bir oyuncuyu ya da bir yorum yapani kucuk yapmaz .iyi gunler. Sampiyon olmak zorunda olmak yoktur hedefinde ama avrupada hedefi vardir diyeceğim de anlaman zor . Sampiyonluk hedefi olan da aliyor. Velet demiyor iyi oyuncu diyor aliyor. Her şey en iyi bildiğin zanneden baskasi hakkinda emrivaki cümleler kuran sen gibiler ile anlaşamak beni uzmez. Kimseye de sen gibi tavrım olmaz benim ne disarda ne burdaO zaman bizim dalga geçtiğimiz mesajlarda dalga geçmelik mesajlardır öyle değerlendir
Bilmediğin topçuya bilmiyorum demek doğruyu söylemektir tevazu göstermişsin gibi anlatma
Millet sana bak senin dediğin gibi yapıldı (nelsonlar boeyler çıkıldaular zamanı) takım gençlerden kuruldu ama takım nerdeyse küme düşüyodu biraz realist ol diyor sen hala burnunun dikine gidiyosun laftan anlamıyosun,yaşlı diye istemeyeceğin gomis gelmese pttdeydin
Leverkusenin dortmundun aldığı genci/gençleri örnek gösteriyosun onlar şmp olmak zorunda değil,2.olsalar td kovmazlar,başkan değişmez,taraftar tesis basmaz bu gibi durumlar da konfor alanı yaratıyor gsde durum tam tersi o yüzden ikidebir elmayla patlıcanı kıyaslayıp onlar yapıyo biz niye yapmıyoruz demeyi bırak
hayirli olsun
Hayır yaşına bağlı olarak ucu ucunaysa 2 sene.Hayır. +4 hakkını elde edenler sözleşmesi bitene kadar o haktan yararlanıyor olacak.
Kim olduğunu biliyor muydun
Sadri senin genç oyuncu onermelerini kiskaniyor olabilir. Bunların hep kendi tekelinde olmasını istiyor havası var bilemedim.Ne desem boş yorumlayabildigin kadarsın genellemis geçmişsin her bir düşünceyi nefes alan her genc alinsin dedigimi hatırlamıyorum. Aama sizin kustahliklariniz bir takimi bir oyuncuyu ya da bir yorum yapani kucuk yapmaz .iyi gunler. Sampiyon olmak zorunda olmak yoktur avrupada hedefi vardir diyeceğim de anlaman zor iyi gunler
bitene kadar değilde sanki sözleşme senesinden 2 yıl süre geçerli sayılıyorlardı (yaş kotasını aşsa bile)Hayır. +4 hakkını elde edenler sözleşmesi bitene kadar o haktan yararlanıyor olacak.
romanKim olduğunu biliyor muydun
efendim ?CANNNNNNNNNNNNNNNNNN
şu şekil sukut etmektesin cafomBuendia
Golovin
Brahim D.
Bernardo
O zaman bizim dalga geçtiğimiz mesajlarda dalga geçmelik mesajlardır öyle değerlendir
Bilmediğin topçuya bilmiyorum demek doğruyu söylemektir tevazu göstermişsin gibi anlatma
Millet sana bak senin dediğin gibi yapıldı (nelsonlar boeyler çıkıldaular zamanı) takım gençlerden kuruldu ama takım nerdeyse küme düşüyodu biraz realist ol diyor sen hala burnunun dikine gidiyosun laftan anlamıyosun,yaşlı diye istemeyeceğin gomis gelmese pttdeydin
Leverkusenin dortmundun aldığı genci/gençleri örnek gösteriyosun onlar şmp olmak zorunda değil,2.olsalar td kovmazlar,başkan değişmez,taraftar tesis basmaz bu gibi durumlar da konfor alanı yaratıyor gsde durum tam tersi o yüzden ikidebir elmayla patlıcanı kıyaslayıp onlar yapıyo biz niye yapmıyoruz demeyi bırak