- 2 Temmuz 2011
- 138.662
- 59.228
- 5.488
Hepiniz kafayı yemişsiniz.
(Keramettin Tanriverdi sesiyle TRT radyo)
(Keramettin Tanriverdi sesiyle TRT radyo)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden nükleer savaş mı çıkacakAcilen kriz hazirligi yapmamiz lazim kriz kapida
Guzel teklif gelen herkesi satalim
Sara, Baris, Sallai birinci perdede gider
Osimhen, Jakobs, Singo ikinci perdede gider
Sonra da Torreira, Sanchez, Sane onlarin durumlara bakariz
Durum iyi degil
Ciddi bir kriz geliyor hissi mevcut bunyede
Elimizdeki assetleri nakde cevirip guvenli pozisyonlar almaliyiz
Yerli ve genc oyunculara dusuk maliyetlerle yatirim yapmaliyiz
Ic kaynagimiza yonelip Berat, Ali Turp, Ada gibi isimlere sure vermeliyiz
Acilen kriz hazirligi yapmamiz lazim kriz kapida
Guzel teklif gelen herkesi satalim
Sara, Baris, Sallai birinci perdede gider
Osimhen, Jakobs, Singo ikinci perdede gider
Sonra da Torreira, Sanchez, Sane onlarin durumlara bakariz
Durum iyi degil
Ciddi bir kriz geliyor hissi mevcut bunyede
Elimizdeki assetleri nakde cevirip guvenli pozisyonlar almaliyiz
Yerli ve genc oyunculara dusuk maliyetlerle yatirim yapmaliyiz
Ic kaynagimiza yonelip Berat, Ali Turp, Ada gibi isimlere sure vermeliyiz
aman hocam oyle bi sey olursa biterizNeden nükleer savaş mı çıkacak
hocam soyle diyim ozetleNe krizi hocam?
The falcon cannot hear the falconer;
Things fall apart; the centre cannot hold;
mayisin son 2 haftasi 48 gun falan surdu yahuDünya mı durdu o kadar gün geçti hala mayıstayız
Guenduzi bizde olsun isterdim şahsenFener ortasahasini cok iyi zanneden gs li taraftarimiza rağmen 4 senedir şampiyonuz
Genduzi bende isterim fakat fenerin en iyi ortasahasi hala bitik fred 10 tane os var ama fred tarzı baska adamlari yok ve alamazlarda kante fosili yuzunden kotalari dolduGuenduzi bizde olsun isterdim şahsen
Ben dortmundun 40 milyona filan Guarasy satacagina zerre inanmıyorum seçim yatırımı dortmund zor klüp 60 tan aşağı çekmezler
40 bile olsa 60 milyon limitin 40 milyonunu tek oyuncuya basmak tamamen aptallik
Dediğin gibi bir şey değil bildiğim kadarıyla. Oyuncunun mevcut yıl içinde ödenecek bonservis taksidi ve maaşı toplam sözleşme süresine bölünüp öyle etki ediyor limite. Sözgelimi 40 bonservis (4 taksit ile ödeme olsun) , 5 de maaş verdiğin bir oyuncu ile 4 yıllık kontrat yaptın diyelim, toplam maliyeti 60 oldu, 4e böl, limite 15'i yansıyor.Ben dortmundun 40 milyona filan Guarasy satacagina zerre inanmıyorum seçim yatırımı dortmund zor klüp 60 tan aşağı çekmezler
40 bile olsa 60 milyon limitin 40 milyonunu tek oyuncuya basmak tamamen aptallik
Whatsaptan bayram fotosu varsa sal keramettin abininDediğin gibi bir şey değil bildiğim kadarıyla. Oyuncunun bonservisi ve maaşı toplam sözleşme süresine bölünüp öyle etki ediyor limite. Sözgelimi 40 bonservis (4 taksit ile ödeme olsun) , 5 de maaş verdiğin bir oyuncu ile 4 yıllık kontrat yaptın diyelim, toplam maliyeti 60 oldu, 4e böl, limite 15'i yansıyor.