Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az disiplinli oynayan takimlara karsi etkisiz eleman gibi takiliyoruz sahada. Sezonun yarisinda fakima izin veren hocayla da ancak son 16 yaparsin. OB'a bugune kadar yaptiklari icin ivedilikle tesekkur edilip yollar ayrilmali.

Acilen kriz hazirligi yapmamiz lazim kriz kapida
Guzel teklif gelen herkesi satalim
Sara, Baris, Sallai birinci perdede gider
Osimhen, Jakobs, Singo ikinci perdede gider
Sonra da Torreira, Sanchez, Sane onlarin durumlara bakariz

Durum iyi degil
Ciddi bir kriz geliyor hissi mevcut bunyede
Elimizdeki assetleri nakde cevirip guvenli pozisyonlar almaliyiz
Yerli ve genc oyunculara dusuk maliyetlerle yatirim yapmaliyiz
Ic kaynagimiza yonelip Berat, Ali Turp, Ada gibi isimlere sure vermeliyiz

Durum iyi degil
Neden nükleer savaş mı çıkacak

Durum iyi degil

Ne krizi hocam?

Guenduzi bizde olsun isterdim şahsen
Genduzi bende isterim fakat fenerin en iyi ortasahasi hala bitik fred 10 tane os var ama fred tarzı baska adamlari yok ve alamazlarda kante fosili yuzunden kotalari doldu
2.iyi adamlari da İsmail yani İsmail varken genduzi alan anca gerizekalidir
Fener gittikçe yaşlanıyor avrupada her yakim genleşme derdinde iken

Ben dortmundun 40 milyona filan Guarasy satacagina zerre inanmıyorum seçim yatırımı dortmund zor klüp 60 tan aşağı çekmezler
40 bile olsa 60 milyon limitin 40 milyonunu tek oyuncuya basmak tamamen aptallik

Transfer olayinda cok fazla heyecana kapılmayın bence cunku 4 büyükler icinde transfer icin bir planı ve hazırlığı olmayan tek takımız, tamamen rüzgar nasil eserse kimi ikna edebilirsek ona gidecez as usual ,yani okan dursun ve tavukcunun keyfi arasında elden kaçan oyuncular icin cok küfürler uçacak burada ,lazyo bile bizden planlıdir eminim.

Sağ kanattan yapılan atakta sane'nin çizgiye inememesinden mütevellit; cezayayina yakin noktada topla bulusamayan Sergenin pası atamadığı Keramettin Tanriverdi sokacağım senin uranusune diye küfür ederken malesef teknik ekibimize yakalandı.

Trt radyo D -Mustafa Alp Demirci bildirdi

Ben dortmundun 40 milyona filan Guarasy satacagina zerre inanmıyorum seçim yatırımı dortmund zor klüp 60 tan aşağı çekmezler
40 bile olsa 60 milyon limitin 40 milyonunu tek oyuncuya basmak tamamen aptallik

40 milyona belirli takimlara gidebilir diye serbest kalma maddesi var. Onlar istemezse, ve diger takimlar maas beklentisini karsilamazsa, Fb o fiyata rahat alir herifi.

Dediğin gibi bir şey değil bildiğim kadarıyla. Oyuncunun mevcut yıl içinde ödenecek bonservis taksidi ve maaşı toplam sözleşme süresine bölünüp öyle etki ediyor limite. Sözgelimi 40 bonservis (4 taksit ile ödeme olsun) , 5 de maaş verdiğin bir oyuncu ile 4 yıllık kontrat yaptın diyelim, toplam maliyeti 60 oldu, 4e böl, limite 15'i yansıyor.

Dediğin gibi bir şey değil bildiğim kadarıyla. Oyuncunun bonservisi ve maaşı toplam sözleşme süresine bölünüp öyle etki ediyor limite. Sözgelimi 40 bonservis (4 taksit ile ödeme olsun) , 5 de maaş verdiğin bir oyuncu ile 4 yıllık kontrat yaptın diyelim, toplam maliyeti 60 oldu, 4e böl, limite 15'i yansıyor.
Whatsaptan bayram fotosu varsa sal keramettin abinin

Okan hocayi özledim

Az göbek biraz sakal

Fatih Terim trendi yakalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt