Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene hiç değişmeyen bir gerçek var: eldeki Türklere çöp deyip yenilerini istemek. Sonraki sene de yeni transferlere çöp deyip bunları kim aldırdı diye söylenmek.

Bugün tü kaka olan Ahmed Kutucuyu burda herkes 1 numaraya yazıyordu, şimdi onu gönderip yerine Bertuğ alınmalıymış ki seneye de onu gönderelim.

Sırf ismi çıktı diye her yerliyi bize yakıştıramıyorum artık. Bize seviye atlatabilecek yerli oyuncu sayısı çok sınırlı zaten, bu yabancı kuralında ne yapacağız CLde hiç bilmiyorum.

Meloyla aynı fikirdeyim reşfırd diyenler yol yakınken oyunu tekrar gözden geçirsin derim

Bu adamı istememek iş bilmezlik hainlik fenerliliktir alın ha benim de çizgimi bozdurttunuz :3838:

Haluk’un attığı tweet Fatih Terim: Nerede Kalmıştık? ile yarışıyor herhalde

greenwood denilen tecavüzden yargılanan bir or evladını istemiyorum takımda
Bu arada konuyla ilgili konu dışı ufak bir not; Davacı olan kız arkadaşıydı ve hala beraberler. Geçtiğimiz aylarda çiftin 3. çocukları oldu, dava düşmüştü ancak ses kayıtları falan da ortadaydı. Konuyu bir şekilde kapattılar, kız arkadaşıyla da mutlu bir beraberlikleri var gibi görünüyor. O olaylarda sonra 4 yılda 3. çocuğunu kucağına almış

Bizden uzak kime yakın olursa olsun.

muric fenerdir

ya da lucescu şenol filan bjkye gelmiştir

Uğurcan
Osimhen
Barış
Sane
Sara
Sallai

of lan keşke hepsini satsak ne para kazanırız üf üf müthiş olur ya sonra da arjantinden 2. ligden bulalım 2 messi 1 neymar 1 xavi kuralım dream teami

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt