Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada Deniz Zorlu'ya çok yükleniyorsunuz kendisi forumumuzun önemli tatlı bir üyesidir

he kendisini ben cidden bi ara chat botu sanıyordum Doruk trollüyor falan diyordum da yok yav kanlı canlı üyeymiş

sonra adamcağız sinirlenip tamam yazıyor gidiyor

Deniz bunlaaaar futbol cahiliiiiiiii herifler senin bulduğun topçudan anlamazlar boş ver ver bunlara Gedson sabaha kadar mutlu olsunlar
Yooo sinirlenip tamam yazdigindan gicik degil millet. Herkese durduk yere tamam dedigi icin uzun sure mihlandi. Aklini basina toplamis neyse ki futbol konusmaya calisiyor.

Uzatmayacaklar mı diyorsun

valla ben her an her şey olabilir diyorum, çok çok düşük bir ihtimal ama normalde hocayla sözleşme haberi hatta videosu düşer, hoca da dünya kupası başlamadan 2-3 programa çoktan katılmış olurdu, geçen senelerde de böyleydi lig bitti etti

bi de arka arkaya çok fazla oyuncunun ayrılma durumu konuşulmaya başlandı, lemina ile sözleşme uzatılıyor dendi mesela bugün herifin röportajını izleyince yok lan gitmiş bu herif diyorsun

yönetimde acaba kadroyu değiştirmek yerine hocayı mı değiştirsek gibi bir fikir oluşmuş olabilir mi diye düşünmüyor değilim

çünkü daha bismillah İcardi konusunda bile hoca & başkan anlaşmazlığı gördük

Gardi olmayınca transfer piyasasında böyle dolaşıyoruz malesef :

14573 (26).webp

Şimdi esas yönetimde neler kopuyor neler konuşuluyor bunları tam olarak bilemeyiz
Benim şimdilik biraz dedikodulardan, biraz çevremden bildiğim, aralarını benim doldurduğum bir durum var (bunu destekleyecek bazı şeyler var ama onları toparlamakla uğraşamadım kusura bakmayın)

1- Dursun Özbek ve yakın çevresinin düşüncesi şu, Galatasaray'ın şampiyonluğunda esas pay kendilerine ait çünkü bu kadroyu onlar kuruyor, mali yapıyı onlar sağlıyor.
2- Okan hoca & Kavukçu ilişkisi burada aslında çok önemli, çok yakınlar ve Kavukçu her şartta hocanın tarafını tutuyor.
3- Dursun'un çevresindekiler bu nedenle Kavukçu'nun altını kazıyorlar çünkü divandakiler sevse de yönetimdekiler Okan hocaya karşı biraz negatifler. (Okan hoca olmasaydı 4 sene şampiyonluk olmazdı deniyor ama kimse Dursun başkan sayesinde demiyor, veya yönetimden kimseye iyi söz söylenmiyor muhabbeti)
4- Hoca bu sezon bittiğinde takımda ciddi bir revizyon talebinde bulunuyor.
5- Dursun Özbek ve yakın çevresi buna kesinlikle karşı çıkıyor. Hatta hocaya mesaj verircesine İcardi ile sözleşme muhabbeti yapıyor. Bunun sebebi ise Dursun Özbek'in mantığı şu, bu kadro 4 senedir şampiyonluk getiriyor, biz yine uygun gördüğümüz 2-3 transfer yaparız yine şampiyon oluruz.
6- Dursun'un çevresindekiler yine "başkanım bu kadroyu tekrar kurmaya, büyük paralar harcamaya, yeni isimlere gerek yok, siz zaten mükemmel bir kadro kurdunuz, kadro değişeceğine gerekirse hoca değişikliğine gidelim" muhabbeti çeviriyor.
7- Bu esnada yönetim içi karışıklıklar devamke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt