- 29 Ocak 2024
- 8.796
- 7.882
- 643
Ümit davala, ümit karan, ümit beseni unutmuşsunUgur Tutuneker, Erhan Onal, Savas Koc, Erdal Keser... Yasin Oztekin ile asist king Omer Bayram bile is yapti sayilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ümit davala, ümit karan, ümit beseni unutmuşsunUgur Tutuneker, Erhan Onal, Savas Koc, Erdal Keser... Yasin Oztekin ile asist king Omer Bayram bile is yapti sayilir
Ümit davala, ümit karan, ümit beseni unutmuşsun
Malaga'nın Star adayı ChupeSilas andersen mi kim bu
Yooo sinirlenip tamam yazdigindan gicik degil millet. Herkese durduk yere tamam dedigi icin uzun sure mihlandi. Aklini basina toplamis neyse ki futbol konusmaya calisiyor.bu arada Deniz Zorlu'ya çok yükleniyorsunuz kendisi forumumuzun önemli tatlı bir üyesidir
he kendisini ben cidden bi ara chat botu sanıyordum Doruk trollüyor falan diyordum da yok yav kanlı canlı üyeymiş
sonra adamcağız sinirlenip tamam yazıyor gidiyor
Deniz bunlaaaar futbol cahiliiiiiiii herifler senin bulduğun topçudan anlamazlar boş ver ver bunlara Gedson sabaha kadar mutlu olsunlar
Umit Besen gurbo mu?Ümit davala, ümit karan, ümit beseni unutmuşsun
Malaga'nın Star adayı Chupe
bu arada valla okan hoca da hiçbir yerde röportaja falan çıkmadı
bence ciddi bi gariplik var ortada ama neyse
Beyefendi araya karışmışümit besen ?
ümit besen ?
Uzatmayacaklar mı diyorsun
İsmail hacıoğluna benzemiş tırcı
gs milenyumunu başlatmış oluruzsane sara icardi gönderip
tzolis
jones
bruno yapsak
Bak hâlâ yasane sara icardi gönderip
tzolis
jones
bruno yapsak
Saneyi o maasla kim ister ki yavsane sara icardi gönderip
tzolis
jones
bruno yapsak
Saneyi o maasla kim ister ki yav
Araplar alır tam isim transferi dünya kupası bitince milli takım hedefi de kalmaz rahat rahat giderSaneyi o maasla kim ister ki yav