Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli singoyla ilgileniyomuş
Aston villa sarayla
Lemina serbest
Tor ülkesine dönmek istiyo
Renatoyu kolayca kiralarsın
Lang gitti
İcardi gitti
Asprilla gitti
Boey gitti

Sançezi de okuttuk mu al sana 10 kontenjan
Napoli singo'yu 30 milyona alsın kardeş kulüp ilan edelim

Singo'nun 4 senelik kapı gibi 24 m euro sözleşmesi var Avrupa'dan hiçbir kulüptende bu parayı alamaz anca Araplara giderse verirler o yüzden gönderemeyiz eğer kafasında futbol oynamak varsa paradan daha çok önem veriyorsa muhtemelen %50 daha az maaşla Napoli'ye gider.

Singonun maaşı 2.5 falan olsa satabilirdik o maaşla anca Arabistana satılır Napoli falan vermez beke 5m yıllık maaş

Kazımcanın çalışkanlığına güveniyorum ben, yürekli bir çocuk. Bizde gayet iyi performans sergiledi bu yerli yokluğunda kesinlikle kolayca gözden çıkarılacak bir oyuncu değil bence.
Bence esas bunun sözleşmesini uzatıp defans öğrenebileceği İtalya gibi bir lige oynama garantisiyle kiralamak lazım

Bütün takımı gömüyorsunuz da seneye en fazla 2 isim harici yine bunlar oynayacak
onu da doğru diyorsun da takım fb maçından sonra miladını tamamladığını doğruladı.

illa gidicem diye tutturmadıkları sürece yunus ve bay’ı da katarak osi - uğurcan - sane dışında her pozisyonun upgrade edilmesi lazım.

Stopere 10 milyon çok. 7-8 milyona anlaşalım
Bonservis vermiyosun ama

Singoya 35 verdiğin yerde konateyi 80den aşağı alamazsın + 5de maaş versen 100 kağıda gelir 4 yıl şimdi 40 kağıt

Bu tarz uçuk adamlara yüksek maaş sorun değil mesela bernardoya vermem ona yüksek maaş verince bonservis vermemenin mantığı kalmıyor

Bonservis vermiyosun ama

Singoya 35 verdiğin yerde konateyi 80den aşağı alamazsın + 5de maaş versen 100 kağıda gelir 4 yıl şimdi 40 kağıt

Bu tarz uçuk adamlara yüksek maaş sorun değil mesela bernardoya vermem ona yüksek maaş verince bonservis vermemenin mantığı kalmıyor
Algı önemli mesele. Maaşı 7-8 de tut gerisi imza parası falan olarak bonservis gibi ver ki diğer topçuların bi tarafı oynamasın. Maaş dengesi çok önemli takımlarda

Singo'nun 4 senelik kapı gibi 24 m euro sözleşmesi var Avrupa'dan hiçbir kulüptende bu parayı alamaz anca Araplara giderse verirler o yüzden gönderemeyiz eğer kafasında futbol oynamak varsa paradan daha çok önem veriyorsa muhtemelen %50 daha az maaşla Napoli'ye gider.
bunu yazacaktım da yazmışsın zaten eline sağlık

Yazılmamış kuraldır, gs ile adı geçen ve taraftarın beğendiği her oyuncu o haftalarda maçlarında iyi bir iş yapar.

Algı önemli mesele. Maaşı 7-8 de tut gerisi imza parası falan olarak bonservis gibi ver ki diğer topçuların bi tarafı oynamasın. Maaş dengesi çok önemli takımlarda
Böyle bir adamın bonservissiz geldiğini o yüzden yüksek maaş almasının hakkı olduğunu akıl edemeyecek topçu olursa o özürlüyü hemen şutlamalısın zaten

Yine de katılıyorum imza parası+maaş daha doğru olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt