Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada Deniz Zorlu'ya çok yükleniyorsunuz kendisi forumumuzun önemli tatlı bir üyesidir

he kendisini ben cidden bi ara chat botu sanıyordum Doruk trollüyor falan diyordum da yok yav kanlı canlı üyeymiş

sonra adamcağız sinirlenip tamam yazıyor gidiyor

Deniz bunlaaaar futbol cahiliiiiiiii herifler senin bulduğun topçudan anlamazlar boş ver ver bunlara Gedson sabaha kadar mutlu olsunlar
Neler dendi...

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

P.Gueye yine şov yaptı bu arada. Baya domine ediyor orta sahayı

Biz stoper tandemi komple değişsin diyoruz abdülkerime zam haberi alıyoruz

Bu şekilde hiçbir akıllanma emaresi göstermeden aynı tavır sürdürülürse seneye felaket davul zurnayla geliyor demektir

Bu takıma çok sağlam bir budama gerekiyor seneye sarı kırmızı dolgun goncalar güller vermez bu ağaç benden söylemesi

Böyle bir adamın bonservissiz geldiğini o yüzden yüksek maaş almasının hakkı olduğunu akıl edemeyecek topçu olursa o özürlüyü hemen şutlamalısın zaten

Yine de katılıyorum imza parası+maaş daha doğru olur
Bizde maaş arttırma peşinde koşacak topçu çok. Maaş skalasını iyi belirlemek lazım herzaman

onu da doğru diyorsun da takım fb maçından sonra miladını tamamladığını doğruladı.

illa gidicem diye tutturmadıkları sürece yunus ve bay’ı da katarak osi - uğurcan - sane dışında her pozisyonun upgrade edilmesi lazım.
Bir çok oyuncunun geçen seneyle beraber artık eskisi gibi olmadığına katılıyorum da bu denli büyük değişiklik yapabilecek bir yönetim yok bizde

Deneseler bile up değil downgrade oluruz

babası türk daha a milli olmamış gördüğüm kadarıyla u21 yazıyor danimarka için.

milli takıma davet için kapıları kapalı değil.
Hocam orada u 21 de silas andersen sporting lizbon noah nartey lyon aldi. Bir de Thomas jorgensen var bakalim kim alacak. Bunların hedefsiz amaçsız parası az kulüpler oldugunu dusunmuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt