Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bizimkiler 4-3-3’e mi dönecek. Hiç 10 no almadan? O yüzden mi Bernardo’ya gittik?

Basit soru sorayım sence Okan hoca bildiğini değiştirip döner mi ?
Valla şuan bildiğinden en çok dönen hoca bence ülkedeki. He oyuncu olarak dönmüyor da İcardi sakatlanmış olmasaydı Tottenham maçı sonrası epey 3-5-2 oynayacaktı bence.

bernardoyu maaşından dolayı istemeyenlere bir noktada hak veriyorum imza parasıyla birlikte max 10-12 olmalı

ama topçuluğuna sallayıp posa mosa muhabbeti yapanlara kahkahalar ilen gülüyoruz
Hangi futbolcuya karşı cephe alacağını hiç kestiremiyorum ceferinim. Kesin bernardoyu asıp kesersin diye tahmin ediyordum, şaşırttın.

Ugurcan
W.Pina V.Dijk Batagov Ferdi
Fofana Camavinga
Sane Bilva Leao
Osimhen​

Valla şuan bildiğinden en çok dönen hoca bence ülkedeki. He oyuncu olarak dönmüyor da İcardi sakatlanmış olmasaydı Tottenham maçı sonrası epey 3-5-2 oynayacaktı bence.
3-5-2'ye biraz Icardi'nin zorunluluğundan dönmüştük ama şu an onu zorlayacak hiçbir şey yok hatta 10 numara için Barış konuşulmaya başlanmış.

3-5-2'ye biraz Icardi'nin zorunluluğundan dönmüştük ama şu an onu zorlayacak hiçbir şey yok hatta 10 numara için Barış konuşulmaya başlanmış.
Tamam şimdi de taktik zorunluluğundan 3-5-2’ye dönebilir diyorum belki. Sane’de daha rahat olur belki.

Bernardo geldi
İcardi kaldı

Benim kumarım burda biter
Herkese iyi geceler

bernardoyu maaşından dolayı istemeyenlere bir noktada hak veriyorum imza parasıyla birlikte max 10-12 olmalı

ama topçuluğuna sallayıp posa mosa muhabbeti yapanlara kahkahalar ilen gülüyoruz
kaca gelse olur ki
10-12 cok degil beles adama yillik maliyet olarak
zaten bonservisle alsan yillik maliyeti 15-20 olcak bu ayar bi adamin
sponsorlarla falan 3 yillik 45 gibi bi rakama tekabul etse ne diyebiliriz ki

sozlesme suresi cok uzun olmasa iyi olur asil
posa isi de soyle dogru
bu sene hakkaten ilk defa City izlerken vay be bu herif de 90 dakika kosuyor dedirtmedi

7-8 yildir senede 60 mac 90 dakika irgat gibi kostu adam
bu sene bi vites kuculttu birazcik
ha bizi her turlu ucurur

aranan 10 numara ne ya
iyi topcuyu getirecen aranan 10 numarayi ara ara bulamazsin

Bernardo iyi oyuncu mu evet o zaman gelsin bu kadar basit ya
Kendi kendine gol atan leaoyu da almamiz lazim. Okanin en ihtiyac duyduğu profil. Sahaya atacaksin kendi kendine oynayacak. Oynayamazsa mactan sonra rakibimizi bireysel becerimizle açmamız lazimdi açamadık der ne guzel.

bernardo demek takimin sahada ne yaptigini birazcik daha bilmesi demek
mac izlerken gozlerimizin bir tik daha az kanamasi demek
parasi neyse versinler yeter bu cektigimiz

Bu arada Bernardo’ya yıllık 10 değil 15M teklif etmiştik çıkan haberlere göre haberiniz olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt