- 20 Mayıs 2011
- 23.485
- 10.419
- 1.873
Acaba bizimkiler 4-3-3’e mi dönecek. Hiç 10 no almadan? O yüzden mi Bernardo’ya gittik?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basit soru sorayım sence Okan hoca bildiğini değiştirip döner mi ?Acaba bizimkiler 4-3-3’e mi dönecek. Hiç 10 no almadan?
İlkay denen bitik bile 5 gol atmış bize gelmeden önceki sezon sitidecityde biz oynasak es kaza 5-6 atarız ya zaten adamlar rakip yarı alanda oynuyor oyunu çok acayip
Şakasız ben de cityde oynasam 5 tane atarım en kötü altı pasta beklerimcityde biz oynasak es kaza 5-6 atarız ya zaten adamlar rakip yarı alanda oynuyor oyunu çok acayip
kral az rahatla yaŞu statsı yapmış biri nasıl Bernardo'dan kötü futbolcu olabilir. %1 ihtimal varsa bile Bruno Fernandes gelmelidir olmuyorsa da ona benzer skorer bir yaratıcı 10 numara gelmelidir.
Ekli dosyayı görüntüle 324923
cok bileBernardo tüm sezon 3 gol atmış
Valla şuan bildiğinden en çok dönen hoca bence ülkedeki. He oyuncu olarak dönmüyor da İcardi sakatlanmış olmasaydı Tottenham maçı sonrası epey 3-5-2 oynayacaktı bence.Basit soru sorayım sence Okan hoca bildiğini değiştirip döner mi ?
Hangi futbolcuya karşı cephe alacağını hiç kestiremiyorum ceferinim. Kesin bernardoyu asıp kesersin diye tahmin ediyordum, şaşırttın.bernardoyu maaşından dolayı istemeyenlere bir noktada hak veriyorum imza parasıyla birlikte max 10-12 olmalı
ama topçuluğuna sallayıp posa mosa muhabbeti yapanlara kahkahalar ilen gülüyoruz
Guardiola’nın taktik açısından da en büyük beklentisi sadece altı pasta gol atmayı bekletecek on numara oynatmasıdır kral zatenŞakasız ben de cityde oynasam 5 tane atarım en kötü altı pasta beklerim
Hahahahhaa
3-5-2'ye biraz Icardi'nin zorunluluğundan dönmüştük ama şu an onu zorlayacak hiçbir şey yok hatta 10 numara için Barış konuşulmaya başlanmış.Valla şuan bildiğinden en çok dönen hoca bence ülkedeki. He oyuncu olarak dönmüyor da İcardi sakatlanmış olmasaydı Tottenham maçı sonrası epey 3-5-2 oynayacaktı bence.
Basit soru sorayım sence Okan hoca bir şey biliyor mu ?Basit soru sorayım sence Okan hoca bildiğini değiştirip döner mi ?
Tamam şimdi de taktik zorunluluğundan 3-5-2’ye dönebilir diyorum belki. Sane’de daha rahat olur belki.3-5-2'ye biraz Icardi'nin zorunluluğundan dönmüştük ama şu an onu zorlayacak hiçbir şey yok hatta 10 numara için Barış konuşulmaya başlanmış.
Hoca severim sadece hocada sevmediğim 2 konu var bunlar takıntıları ve oyuncudan anlayamayışıBasit soru sorayım sence Okan hoca bir şey biliyor mu ?
kaca gelse olur kibernardoyu maaşından dolayı istemeyenlere bir noktada hak veriyorum imza parasıyla birlikte max 10-12 olmalı
ama topçuluğuna sallayıp posa mosa muhabbeti yapanlara kahkahalar ilen gülüyoruz
Kendi kendine gol atan leaoyu da almamiz lazim. Okanin en ihtiyac duyduğu profil. Sahaya atacaksin kendi kendine oynayacak. Oynayamazsa mactan sonra rakibimizi bireysel becerimizle açmamız lazimdi açamadık der ne guzel.aranan 10 numara ne ya
iyi topcuyu getirecen aranan 10 numarayi ara ara bulamazsin
Bernardo iyi oyuncu mu evet o zaman gelsin bu kadar basit ya