- 17 Eylül 2018
- 20.938
- 23.777
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam olarak boş değil,geçmiş senerde bek olmazdı orta saha olmazdı,şimdilerde bir kaç mevkide bariz alternatif eksikliği ve 10 numara eksikliği var ama doğru profil bulmak da şart.Ayni goruste degilim 10 numara mevkimiz yok.Bence suan en onemli orta saha ve 10 numara eksikligimiz.Ve ciddi alternatif sikintimiz var.
5.5 dklık aneliz şöleni
Boş ver onu ceferinim. Bu ülkede sen,ben , sadri baykam, deniz zorlu dışında kimse futboldan anlamıyor. Buna emin oldum artıksingoya iyi stoper dedi adam![]()
birazda gulelimKavuk sezon içinde okanın yardımcılarından birine saydırmış herif bunu duvara yapıştırmış boğazından tutup
Via gökhan dinç
daha 30 yaşında. devamlı çalışan bir futbolcu ve 2 yılı var sözleşmesininYok hocam ben Torreira ya bisi diyemem hadsizlik olur adam abdulkerim.ile her maça cikti. Ben formundan bagimsiz yaştan dolayı satıp para kazanıp yerine birini almak icin dedim. Yas veya sozlesmesi bir yil kalan oyunculardan satılan olabilmeli diye dedim.
Doğru haberbirazda gulelim
Algoritmanda fenerden başka bir şey yok normal.yotube bile bana muricli fb vidyolari öneriyor
Niye maaş veriyoruz yav, kulübü kurtulmak istiyorsa maaşını karşılasın salsın 1 sene bize.5 çok da şöyle 3e falan yedek forvet olarak Duran'a karşı çıkmam ben +4lük kontenjana da giriyor denemeye değer bir risk
Apo wpden atti 1 saat once. Simit yedirirken fotosu da var ama ozel diye atmiyorum onu.Gerçek mi bu?