Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can keşke kanat oyuncusu olsaydı yav. 10 numara çok ağır bir yük büyük takımlarda. Tecrübe gerekiyor genelde

Bu iyi bir kaynak işte. Açık konuşayım ben Can'a 40-50 sıkmak konusunda rahat değilim. O kadar para verilecekse tercih ettiğim 10 no Brahim Diaz, Odegaard vb. daha oyuna da hükmedecek, oyunu yönlendirecek bir oyuncu olurdu. Lakin 10+4'te düşününce bu tarz oyuncuları alamıyorsak bizim için iyi bir tercih Can Uzun.

uzun'a 40 verene kadar bi 40 daha koy kenan yıldız'ı al işte. dünyanın en ii oyuncusu gibi bişey herif
Milli maçta candan feci etkilendik gözü kararttık ikisini birden istiyoruz

Bu sabileri ayırmayalım günahı büyük olur

images-4.webp

Brahim ihtimali varsa onu zorlamak lazım hem kanatta hem 10da oynatabilirsin tam bir kilit çözücü Realde rotasyon oyuncusu ama burda çok fark yaratır

Bu iyi bir kaynak işte. Açık konuşayım ben Can'a 40-50 sıkmak konusunda rahat değilim. O kadar para verilecekse tercih ettiğim 10 no Brahim Diaz, Odegaard vb. daha oyuna da hükmedecek, oyunu yönlendirecek bir oyuncu olurdu. Lakin 10+4'te düşününce bu tarz oyuncuları alamıyorsak bizim için iyi bir tercih Can Uzun.
kaynagı tanımıyorum da alıntıda galatasaray ismi gecmiyor

Sara 35 m euro
Barış 40 m euro

Kenan 90 m euro + 10 m euro bonus
Thuram 40 m euro
Can Uzun 40 m euro
Ferdi 40 m euro
Atta - Zaniolo + 15 m euro
Konate - free
Deniz Gül - 10 m euro
Mouandilmadji - Nelsson takas
-------------------
Total: 245 - 75 m euro = 160 m euro

Uğurcan
Jankat

Singo - Van Dijk - Konate - Ferdi
Sallai - Ousmane(u23) - Abdülkerim - Eren

Thuram - Atta(u23)
Torreira - İlkay

Sane - Can - Kenan
Yunus - U23 - Transfer

Osimhen
Mouandilmadji
Deniz Gül​
İlk 11 Barça yedekler osasuna gibi olmuş reyiz yav 250-300 milyon euro daha lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt