Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hedef müzedeki tek eksik kupa Şampiyonlar ligi diyorsak, her sene giderek büyüyorsak bir noktada büyük transferlere devam etmek lazım bu iş anca öyle olur. Tabi işin maddi kısmında uçmamak lazım ama mağazacılık ve stad gelirleri bu denli yükselmişken tempoyu düşürmeden dahada büyütmek lazım. Aynı şekilde sponsorlarıda büyütüp dahada büyüyüp o kupaya yolculuğa devam etmemiz lazım.

kaynagı tanımıyorum da alıntıda galatasaray ismi gecmiyor
O haberde takım ismi geçmiyor da biraz bizim basında bizimle adı geçince ona bağladım otomatik olarak. Bana pek olası gelmiyor bu transfer ama Osimhen de bana pek olası gelmiyordu. Ancak Dursun başkanın Uğurcan gibi Can'ı da alacağım demesi lazım yoksa konuşulan maliyetlere zor iş.

Ne hoca ne de yönetim Hakan'ı istemiyor belli ki. Boşuna sızlanmaya gerek yok. Kaldı ki bedavaya gelmeyecek. 10m bonservis 3-4 yıl min 5m'den sözleşme istese 30m+ maliyeti olur. 20-25 yaş aralığı bir oyuncuya 30m bonservis vermek daha mantıklı bu şartlarda.

Osimheni 150ye, Sarayi 30a satip

Can, Camavinga, Thuram, Van Dijk, El Kroupi mi alsak

Ugurcan
Singo Van Dijk Apo Jakobs
Thuram Camavinga
Sane Can Baris
El Kroupi

Osimheni 150ye, Sarayi 30a satip

Can, Camavinga, Thuram, Van Dijk, El Kroupi mi alsak

Ugurcan
Singo Van Dijk Apo Jakobs
Thuram Camavinga
Sane Can Baris
El Kroupi
Galatasaray anayasasının ilk 3 maddesi

1- Osimhen satılamaz
2- Uğurcan satılamaz
3- 1 ve 2'nci maddeler değiştirilemez.

Hedef müzedeki tek eksik kupa Şampiyonlar ligi diyorsak, her sene giderek büyüyorsak bir noktada büyük transferlere devam etmek lazım bu iş anca öyle olur. Tabi işin maddi kısmında uçmamak lazım ama mağazacılık ve stad gelirleri bu denli yükselmişken tempoyu düşürmeden dahada büyütmek lazım.

Yürü len mavi başkan gece gece feci gaza geldim 😤

images-5.webp

Yavaş yavaş hayalimde ki kadroya doğru gidiyoruz.Stoperler değişebilir.
Uğurcan
Singo Van Dijk İnacio Diouf
Thuram Sangare
Sane Can Barış Alper
Osimhen​

Vatan özlemiyle yanıp tutuşan bütün gurboları alacağız hepsi bizim olacak. Dursun papi kafaya koyduysa yapar. Dünya liderimdir o benim

Ne hoca ne de yönetim Hakan'ı istemiyor belli ki. Boşuna sızlanmaya gerek yok. Kaldı ki bedavaya gelmeyecek. 10m bonservis 3-4 yıl min 5m'den sözleşme istese 30m+ maliyeti olur. 20-25 yaş aralığı bir oyuncuya 30m bonservis vermek daha mantıklı bu şartlarda.
5 demişim ama şöyle de bir şey var. Böyleyse gelmemesi daha hayırlı zaten.

Hakan Ç için İnter'in bonservis beklentisi geçen sene 35 civarıydı. Yani 10'a bırakmazlar Hakan'da 8-10 civarı maaş istiyor. Zaten İnter'den kazandığı yıllık net 6.5+ bonus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt