- 13 Ekim 2014
- 108.991
- 58.563
- 4.708
Dogru diyor. Cikis bedeli felan yok. Gecen senede 70 istemislerdi. Bu sezon 50-60a düsmüs olabilir. Riera kalsaydi dahada düşerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
meblaglar makul
alin ikisini de
O haberde takım ismi geçmiyor da biraz bizim basında bizimle adı geçince ona bağladım otomatik olarak. Bana pek olası gelmiyor bu transfer ama Osimhen de bana pek olası gelmiyordu. Ancak Dursun başkanın Uğurcan gibi Can'ı da alacağım demesi lazım yoksa konuşulan maliyetlere zor iş.kaynagı tanımıyorum da alıntıda galatasaray ismi gecmiyor
Galatasaray anayasasının ilk 3 maddesiOsimheni 150ye, Sarayi 30a satip
Can, Camavinga, Thuram, Van Dijk, El Kroupi mi alsak
Ugurcan
Singo Van Dijk Apo Jakobs
Thuram Camavinga
Sane Can Baris
El Kroupi
Rahat ol 250-300 daha harcarız dursun papide para çokiyi de deniz ve cana alsak 60 gitmis oluyor
daha 2 tane tas gibi orta saha lazim
Hedef müzedeki tek eksik kupa Şampiyonlar ligi diyorsak, her sene giderek büyüyorsak bir noktada büyük transferlere devam etmek lazım bu iş anca öyle olur. Tabi işin maddi kısmında uçmamak lazım ama mağazacılık ve stad gelirleri bu denli yükselmişken tempoyu düşürmeden dahada büyütmek lazım.
5 demişim ama şöyle de bir şey var. Böyleyse gelmemesi daha hayırlı zaten.Ne hoca ne de yönetim Hakan'ı istemiyor belli ki. Boşuna sızlanmaya gerek yok. Kaldı ki bedavaya gelmeyecek. 10m bonservis 3-4 yıl min 5m'den sözleşme istese 30m+ maliyeti olur. 20-25 yaş aralığı bir oyuncuya 30m bonservis vermek daha mantıklı bu şartlarda.
5 demişim ama şöyle de bir şey var. Böyleyse gelmemesi daha hayırlı zaten.
Hakan Ç için İnter'in bonservis beklentisi geçen sene 35 civarıydı. Yani 10'a bırakmazlar Hakan'da 8-10 civarı maaş istiyor. Zaten İnter'den kazandığı yıllık net 6.5+ bonus.Ne hoca ne de yönetim Hakan'ı istemiyor belli ki. Boşuna sızlanmaya gerek yok. Kaldı ki bedavaya gelmeyecek. 10m bonservis 3-4 yıl min 5m'den sözleşme istese 30m+ maliyeti olur. 20-25 yaş aralığı bir oyuncuya 30m bonservis vermek daha mantıklı bu şartlarda.