Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FM'de keşfettikten sonra 1 gerçek maçını izledim. Yumeki Yokoyama. Fiorentina da ilgileniyormuş sanırım. Çocuk 19 yaşında veya daha yeni 20 oldu. Tam bir ham cevher bence. Yaptığı yapamadığı şeylerden oluşan bi videosu var atıyorum buraya. Forvet arkası ve kanatta oynuyor, bence bu çocuğu 2-3 milyon euroya alıp bir yerlere kiralamak lazım.

doi yi de öneririm oyun başında free al sol stoper derdin kalmasın 15 sene kafan rahat japonya liginden oda

Juve kenani 60a falan bi rak maz.

Ayrica su dert olusuyor o profil yerlilere gidince. Hakan olsun -kenan olsun. Bu tur yuksek profil yerliyi getiridiginde maasini ne yapacaksin. Yuksek yapacaklardir mecburen - o zaman takim icinde yerliler isyan bayragi acacaktir mesela.

Baya zor denklemler bunlar , ozellikle bizim yonetimin beceri seviyesini hesaba katinca.
Bence Kenani 80 e de birakmaz isteyecekleri rakam 120 den asagi olmaz.

Artık zamanı gelmedi mi yaa. Getirin şu adamı da Ermenistan ile ilişkilerimizde bir adım daha atılsın..
Cumhurbaşkanı devreye girsin, Bahattin Demirbilek'i anlatmaya gerek yok zaten..
Bu Sezon 42 maç/14 Gol/18 Asist

Direk bize lazım inceci, şutör 10 numara.

Bence Kenani 80 e de birakmaz isteyecekleri rakam 120 den asagi olmaz.
e yani - thuram için de öyle keza öyle yazılıp çizilen gibi 40 falan değil çok daha yüksek kovalarlar .

şu an yazılan çizilenin %99u boş muhabbet X te falan filan.

Juve kenani 60a falan bi rak maz.

Ayrica su dert olusuyor o profil yerlilere gidince. Hakan olsun -kenan olsun. Bu tur yuksek profil yerliyi getiridiginde maasini ne yapacaksin. Yuksek yapacaklardir mecburen - o zaman takim icinde yerliler isyan bayragi acacaktir mesela.

Baya zor denklemler bunlar , ozellikle bizim yonetimin beceri seviyesini hesaba katinca.

maaş konusunda yerliler sırf yerli diye diğeriyle aynı parayı isteyecek diye bir şey olur mu rengim

yunus kaan filan kim ki kenan hakan kadar para isteyecek

Daha güzel bi görsel var mı ya

images (1) (2).webp

Leao Thuram Pavlovic

Şöyle bir üçlüye para sıksak güzel olur Pavlovic ve Leao için milana sara+Para teklifi yapılabilir sarayı isteyebilir milan thuramıda bi zahmet çözsünler babasını anasını falan

Benim tespit edebildiğim, yerli, uyum sağlarsa katkı verebilecek oyuncular. Alabildiğimiz kadar almalıyız.

Aral Şimşir veya Başar Önal
Ahmetcan Kaplan
Ali habeşoğlu veya Deniz Gül
Mithat Pala
Hasan Yakup ilçin
Emirhan Boz

Kıblesi Galatasaray değil de dransfer olan ahbaplarıma günaydınlar dilerim.

Ben bunlardan çok birşey beklemiyorum. Yine ellerine yüzlerine bulastiracaklar

Gsli olup hatta İnternette gs formasıyla fotograflari olan biri gsye karşı oynadığı maçta gol atınca sus işareti yapıyorsa zaten aklen eksik biridir.Ayrica ederi en fazla 25 falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt