Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Safi'nin kazanmasını ve Lewa'yı transfer etmesini isterim. Neandertal seviyesinde bir başkan ve kıçının kılları kadayıf olmuş bir golcü GS mizi 2 sene daha Champ yapar.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

lewa iş yapar tabii dzeko seviyesinde katkı verir ama bir osimhen etkisi yaratmaz fakat Greenwood direkt osi etkisi yapar o yüzden biz bu ligin en büyük takımıysak gidip bizim almamız lazım rakibe böyle oyuncular bırakmamak lazım üstüne greenwood bizde her mevkiide 40 falan skor katkısı yapar

lewa iş yapar tabii dzeko seviyesinde katkı verir ama bir osimhen etkisi yaratmaz fakat Greenwood direkt osi etkisi yapar o yüzden biz bu ligin en büyük takımıysak gidip bizim almamız lazım rakibe böyle oyuncular bırakmamak lazım üstüne greenwood bizde her mevkiide 40 falan skor katkısı yapar
barışı oynatmayacaksın yani

Umarım fb greenwood u alamazlar geldiği an lig biter prime dönemine giren elit kanat tek başına en az 30 gol katkısı yazar. Sane 25 yaşında aldığını düşün.
greenwoodlu marsilya şl de ilk 24 e giremedi evet iyi topçu ama belliki sıkıntılı bir tip duran gibi
yoo barış oynar niye oynamasın greenwood forvet arkasında oynar
greenwoodun hayatı kanat forvet olarak geçri diye biliyorum

greenwoodlu marsilya şl de ilk 24 e giremedi evet iyi topçu ama belliki sıkıntılı bir tip duran gibi

greenwoodun hayatı kanat forvet olarak geçri diye biliyorum
hiç farketmez hucumda her yerde oynar greenwood öyle sadece tek mevkiide olacak sıradan bir oyuncu değil forvet arkası koyduğun anda zaten sane ve osimhenden de x2 verim alırsın

hiç farketmez hucumda her yerde oynar greenwood öyle sadece tek mevkiide olacak sıradan bir oyuncu değil forvet arkası koyduğun anda zaten sane ve osimhenden de x2 verim alırsın
greenwoodu alacağımızı sanmıyorum hatta ihtimal vermiyorum 50 bonservis yıllıkta 20 kağıt vermek mallık olur leao bile çok daha yüksek olasılık ihtiyacımız olanlar belli can uzun thuram camavinga forvet yedeği kalieli stoper .Thuram ve camavingayıda alamaız ama en azından ihtiyacımız olan profiller bunlar

greenwoodu alacağımızı sanmıyorum hatta ihtimal vermiyorum 50 bonservis yıllıkta 20 kağıt vermek mallık olur leao bile çok daha yüksek olasılık ihtiyacımız olanlar belli can uzun thuram camavinga forvet yedeği kalieli stoper .Thuram ve camavingayıda alamaız ama en azından ihtiyacımız olan profiller bunlar
can uzun'dan 25 gömlek falan iyi topçudur greenwood neden ihtiyacımız olmasın uzuna falan ihtiyacımız varken ona olmasın yani , leao'dan falan da çok daha iyi topçu.Bu tarz çok absürt topçuları alır bir şekilde oynatırsın icardi varken osi aldığımız gibi.Eğer trye gelmeye oksa zaten ona göre bir oyun planı da yaparsın seni 2-3 seviye yukarı atacak topcular bunlar keza rakibine 13 sene sonra şampiyonluk ihtimalini de ciddi düşündürecek topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt