Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Safi kazanamiyacagini bildi icin herkesle anlasiyor sovunu yapiyor, sana 20 milyon veririm diyor digerine 15 milyon. Adam kaza bela secimi kazanirsa ne halt yiyecek merak ediyorum. Sokarim uefasi a deyip gemileri yakip lig sampiyonu olmaya mi calisacak?

can uzun'dan 25 gömlek falan iyi topçudur greenwood neden ihtiyacımız olmasın uzuna falan ihtiyacımız varken ona olmasın yani , leao'dan falan da çok daha iyi topçu.Bu tarz çok absürt topçuları alır bir şekilde oynatırsın icardi varken osi aldığımız gibi.Eğer trye gelmeye oksa zaten ona göre bir oyun planı da yaparsın seni 2-3 seviye yukarı atacak topcular bunlar keza rakibine 13 sene sonra şampiyonluk ihtimalini de ciddi düşündürecek topçu
can uzunla bir çok iyi takım ilgileniyort leo dediğin topçu protekiz milli takımında oynuyor bu sapık şerefsizle neden kimse ilgilenmiyor

can uzunla bir çok iyi takım ilgileniyort leo dediğin topçu protekiz milli takımında oynuyor bu sapık şerefsizle neden kimse ilgilenmiyor
kim ilgileniyor uzunla mesela ? Asıl greenwoodla roma falan da ilgileniyor can uzuna 40 verecek enayi yok hiçbir yerde bizim dışımızda ilgilenen yok.Greenwood'un zaten o muhabbetleri olmasa en kötü arsenal falan almıştı 70-80 verip o yüzden sana fırsat zaten

Bu çapsız yabancı kuralı yüzünden 10 liralık adamlara 30-40 ödetiyorlar yıllardır böyle.. alayını üst üste koyuyoruz her kuralda şamp olduk ama yoruyorlar insanı işte!

Can isi tamamen kolpa..20 yasinda cok potansiyelli hangi gurbetci gelmis de Can Tr'ye gelecek ? Hakan Ç. - Kenan Yildiz ilk parladiklarinda hep benzer muhabbetler oldu ben ihtimal bile vermiyorum gelecegine ..

Can isi tamamen kolpa..20 yasinda cok potansiyelli hangi gurbetci gelmis de Can Tr'ye gelecek ? Hakan Ç. - Kenan Yildiz ilk parladiklarinda hep benzer muhabbetler oldu ben ihtimal bile vermiyorum gelecegine ..
Bonservis isi cozulurse Can gelir.Gecen sene.olsaydi gelmezdi Sampiyonlar ligi vardi ve Frankfurt 80 milyon euro fiyat bicmisti.Kendi takimimizin kiymetini bence tam bilmiyoruz oyuncular bize artik baska bakiyor.

Bu çapsız yabancı kuralı yüzünden 10 liralık adamlara 30-40 ödetiyorlar yıllardır böyle.. alayını üst üste koyuyoruz her kuralda şamp olduk ama yoruyorlar insanı işte!

yerli olmayanlara ederini mi veriyoruz sanki

istisnalar hariç

kim singoya 5 milyon maaş verir

hatta avrupada kim osimhene 20 milyon net maaş verir

Emirhan İlkhan'ın da alınmasını isterim. Bence parlayabilecek bir çocuk o. Bu tip yetenekli Türkleri ufaktan toplamak gerek. Uzun yıllar dominasyon kurulacaksa üst düzey isimlerin yanına Emirhan, Can gibi isimleri eklemek gerekir. Nhaga'dan da umutluyum ben.

IMG_0413.webp

Forvetimizde Osimhen var yav agustosta 38 olacak Lewa dan mı çekineceğiz? 3 transfere kola çekirdek izlememiz lazim rakiplerin çırpınmalarıni ama bizim yönetimin bu boku beceremeyeceğinden o kadar eminiz ki tedirginlik ondan.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt