Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
Aha Parkinson'u gönderip Konate'yi çekiyoruz.Haluk Yürekli:”Sanchez’e İtalya’dan talip var. Bu takım şampiyonlar liginde oynayan bir takım.”
Aha Parkinson'u gönderip Konate'yi çekiyoruz.Haluk Yürekli:”Sanchez’e İtalya’dan talip var. Bu takım şampiyonlar liginde oynayan bir takım.”
Evet topsuz olarak pek bir sey yapmiyorda arif boslugu kovalamiyor oluşu mesela super ligde hic bir eksi yazmaz heis kante arifi kovalar greenwood top ayagina geldimi takar , asist yapar buda kötü yani. Kerem malınin bile 8 gol 7 asist yaptigi bir yerden bahsediyoruz.Oyuncu kötü bir oyuncu dediğim yok ama Osimhen ayarında bir adamda değil. Bir kere top rakipteyken hiç olmayan bir eleman tamamen bireysel bir oyuncu. Sadece gol- asiste bakmaktan ziyade direk takım oyununa ve o oyunu ne kadar yükselttiği daha önemli bana göre. Mesela ben G. Simeone'yi daha çok beğeniyorum.
Roma 40 diye okumuştum ve kabul etmemişler.Greenwood'u biz istemiyoruz ki Roma ve fener istiyor.
Roma tarafı 30 m euro teklif etmiş Marsilya kabul etmiyor, tahminim fener tarafı oyuncuyu çift haneli maaşla ikna etmiştir Marsilya tarafı daha belirsiz 50 m euro istiyor onuda fener çıkarıp veremez muhtemelen oyuncu üstünden kulübüne mobbing yaptırıp Marsilya'nında acil satış yapması gerektiği için alabilecekleri varsayımını yürütüyorlar.
O işler hep öyle olmuyor bunu sen de biliyorsun. Yüksek beklenti ile gelip karşılamayan yada tam tersi durumlar oluyor. O iş biraz da uyum vb. işleri.Evet topsuz olarak pek bir sey yapmiyorda arif boslugu kovalamiyor oluşu mesela super ligde hic bir eksi yazmaz heis kante arifi kovalar greenwood top ayagina geldimi takar , asist yapar buda kötü yani. Kerem malınin bile 8 gol 7 asist yaptigi bir yerden bahsediyoruz.
fbnin alacağı anca morning wood olurGreenwood inş gider fbye
20 milyon verirler herhalde?Sanchez’i isteyen Como değil Roma sanırım.
Bize o vakit Ndicka'yi versinler.Sanchez’i isteyen Como değil Roma sanırım.
1520 milyon verirler herhalde?
Chelsea alacak buyuk ihtimal zaten buraya gelme ihtimali yoktur.Sanchez giderse babayı çekiyoruz değil mi? Sonra bir sıkıntı çıkmasın?
![]()
Jan Paul van Hecke - Oyuncu profili 26/27
Jan Paul van Hecke, 26, Hollanda ➤ Tottenham Hotspur, 2026'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 45.00 mil. € ➤ * 8 Haz 2000, Arnemuiden, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Tutmama ihtimali tabi var yav o her transferde olan bir sey atiyorum gelir eleman bir anda antrenmanda vs çaprazi kopartir çöpe çikartır sezonu yada dokulari uyusmaz. %1 de olsa osimhenin de vardı bu gelirken.O işler hep öyle olmuyor bunu sen de biliyorsun. Yüksek beklenti ile gelip karşılamayan yada tam tersi durumlar oluyor. O iş biraz da uyum vb. işleri.
Adminim bu iş olmamalı, Roma işi çözemez mi en son bastırıyorlardı.Greenwood oç olmasa şu an top seviyede oynuyor olurdu küçümsenecek bir adam değil.
20 gol 20 asist rahat yapar üstüne Asensio ve Kerem var iyi de bir santraforla gol sorunları olmaz, kale ve defans dışındaki bölgeleri halletmiş olurlar.