Emrah Duvar
Taçsız Kral
Adil e sorsak Apo mu sen mi diye o bile Apo der tahminim.adil demirbağ takviyesi konusunda fikrin nedir
Adil e sorsak Apo mu sen mi diye o bile Apo der tahminim.adil demirbağ takviyesi konusunda fikrin nedir
Para vardı da biz mi 2si beleş 4 transferle yetindikBitmiyor ki bunlarla
Perez, Adamsan eger Mbappeyi satarsinKylian Mbappe, Florentino Perez'e Konate'yi bedelsiz olarak Real Madrid'e getirmesini tavsiye etti. Perez bunun iyi bir fikir olduğunu düşünüyor ve Konate'ye dört yıllık bir sözleşme teklif etti.
Perez'e göre Konate üst düzey bir stoper değil, ancak fiziksel potansiyeli onu Mourinho gibi teknik direktörler için cazip kılıyor. Perez, Mourinho'nun bu karardan memnun olacağını varsayıyor. [AS]
4 de bir yere kaçma seninle kapışacağız.Para vardı da biz mi 2si beleş 4 transferle yetindik
Ben bakmıyorum önüme düşüyor. Bir admin cevap vermiş. Bir şey bulmuş gibi emoji atıyorBu normal bi durum cunku o seni engellememiş.
Sen niye engelledigin halde cafonun postlarına bakiyosun rts. Çözemedim seni, ruh hastası mısın
aranızdaki limoniteye son verip tatlıya bağlayın işiN
Ben bakmıyorum önüme düşüyor. Bir admin cevap vermiş. Bir şey bulmuş gibi emoji atıyor![]()
ALLLAHHHH. Dk öncesi bitmeli ama
Sana deger vermese bu postlarından sonra o da seni engellerdi. Sordum engellememiş.N
Ben bakmıyorum önüme düşüyor. Bir admin cevap vermiş. Bir şey bulmuş gibi emoji atıyor![]()
uçan adam sabri gibi tepki verdinALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
@Cafer Güney