GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 344

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
329,2K
Sayfa
344/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Galatasaray lı olduğunu gelmek istediğini her fırsatta söyledi bizimkiler almazsa adam gider tabi sonuçta mesleği herkes para kazanmak için çalışıyor.
ya sanki paraya ihtiyacı var ? İmparatora tugaya bülent korkmazada deli paralar verdi zamanında şikeciler adamlar gitmedi .Bu gurbolukla alakalı bir durum açgözlü heri,f bence

Hakan gelirse ilkayin baska versiyonu olur. Orda isleyen sistemin bi parcasi. Buraya gelince hem biraz daha yaslanmis oluyor ve sakatlik sorunlari var. Toplam 70 dk. cikaramiyor maclarda. Üstelik regista tipi oyuncuyla oynamiyoruz. Bizdeki 6 daha cok kesici okmali, holding 6 gibi.

Adam Galatasaray lı olduğunu gelmek istediğini her fırsatta söyledi bizimkiler almazsa adam gider tabi sonuçta mesleği herkes para kazanmak için çalışıyor.

images (22).webp

Yahu bu safi kimseyi alamaz yangın yapmayın
Çünkü seçilemez aziz ikiye katlar seçimde bunu

Aziz de öyle açılmaz akıllı adam Guarasy bile alamaz muric yanında birini daha alır okadar

sergi son 3 dönemdir transfer olayında performansın oldukça düşük urabüs neptüm pluton dolunay hepsi oldu ama henüz hareket yok.Bizi yemiyorsun inşallah
3 dönemdir?

Geçen yaz sane ve osimhen tuttu

Donnaruma son anda yatti

Daha transfer dönemi açılmadı

Öncesi keles zaten

Aslında cokta umrumda değil.Evlendim baba olacağım bana ne abi

Milandan intere geçen herif orayada gider. Zaten irfan Merih gibi heriflerle takılıyor gider yani.

Tek olumlu yanı artık çok sakatlanıyor. 10+4 için ellerini çok rahatlatan bi hamle oldu. Ki bize göre daha rahatlar o kuralda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt