Nöbetin ilerleyişini bumutun uçup, kacmalariyla anliyoruz öğlende kenan diyorduYav Umut sende nerede 40-50 milyonluk adam var onları yazip duruyorsun

Nöbetin ilerleyişini bumutun uçup, kacmalariyla anliyoruz öğlende kenan diyorduYav Umut sende nerede 40-50 milyonluk adam var onları yazip duruyorsun

Bunlar her sene akıllanıyorlar geçen sene seviye farkını iyice düşürmüşlerdi, Uğurcan - Osi - Barış hariç net %100 üstün olabileceğimiz mevki şu an kalmıyor bize 3 tane baba adam lazım 7-4 öne geçmemiz için.
Ts duyumcusu bu arkadaşSerdar kim yahu....![]()
Rakibin yaptığından çok bizim ne yaptığımız önemli son 10 haftayı izlerken burası bile korku filmi gibiydi top oynamıyorduk.
Kadroda doymuşluk var, eksik çok açıkçası aksiyon almamız gerekiyor.
5/5 yapmak en az 1/1 yapmak kadar baskılı olacak.
Iyi para varda biraz realiteden uzaklaşmasak diyorum? Yok Kenan Yıldız, Ferdi bilmem Valverde falan.Adminim yöneticiler para var diyorlar yakında mağazıcılık aş olacak eğer 150 m euro civarında bir bütçe varsa Sara, Zaniolo, Cuesta 200'e çıkarırsak neden olmasın.
3-4 tane seviye yükseltecek topçu almamız lazım gerisini asker yapmamız şart.
Bir Arda Güler eksikti zaten onu bekliyorumNöbetin ilerleyişini bumutun uçup, kacmalariyla anliyoruz öğlende kenan diyordu![]()
O da denebilir seviyeyi yükselttik üstüne koyamadık ve transferlerde ciddi hata yapıyoruz şimdi Jakobs ile devam konusu gündemdeymiş daha ligin son 10 haftası yemediği çalım, yedirmediği gol kalmadı ama ne hikmetse ödüllendiriliyor. Bitmiş Icardi ile bile doğru düzgün vedalaşıp tamam diyemiyoruz. İnanılmaz kötü bir yönetim beceresi var.Seviye farkini dusurdukleri falan yok...Biz 4 yil sampiyonlugun en kotu sezonunu gecirdigimiz icin oyle gorunuyor.. 102 puan toplayan takimdan 77 puana geldik..hadi 4 fazla mactan 10 puan alsak 87 yapar..
2 sezon oncesinin 15 puan gerisindeyiz bu kabul edilemez bir dusus ..
Adminim, Nico Paz geldi formayı kaptırırsa 1 sene kiralık hayır denmezBir Arda Güler eksikti zaten onu bekliyorum

Bak hâlâ haAdminim, Nico Paz geldi formayı kaptırırsa 1 sene kiralık hayır denmez![]()

Ben bu fenerden korkarım arkadaşZeki
Merih
Hakan
Emiliano martinez
Greenwood
Giurassy
Lewandowski
Vay vay vay demet ablam
Ağa nerde 20 yabancısı var hepiniz aynısını diyosunuz10 yabancısı olan Galatasaray: Harekete geçmek için Icardi'nin sözleşme durumunu bekleyelim ve 10+4 için hassas davranalım.
20 yabancısı olan Fener: Muriqi-Guirassy-Lewandowski-Greenwood-Min Jae-Ake-Leao tuttuğumuzu getirmeye çalışalım.
O da denebilir seviyeyi yükselttik üstüne koyamadık ve transferlerde ciddi hata yapıyoruz şimdi Jakobs ile devam konusu gündemdeymiş daha ligin son 10 haftası yemediği çalım, yedirmediği gol kalmadı ama ne hikmetse ödüllendiriliyor. Bitmiş Icardi ile bile doğru düzgün vedalaşıp tamam diyemiyoruz. İnanılmaz kötü bir yönetim beceresi var.
Valla yalan yok ilk defa CL gelsinler de bi güzel ağızlarının payını alıp yıpranıp kendilerini bitirsinler istiyorum. Eskisi gibi yayın gelirini bölünmüyor para kazanmasalar diyoruz yine tonla harcıyorlar gelsinler boylarının ölçülerini alsınlar.SL de bizi fena carpti bu yil kesinlikle as yedek kafro arasindaki farki azaltmaliyiz kulubeye saglam adamlar sart..
fener de SL'ye katilirsa o zaman esit sartlarda mucadele ederiz..Heriflerin Avrupayla hicbir isi yok kac yildir Uefa macina yedek cikiyor utanmaz arlanmazlar