Ekin Amad
10 Numara!
tam tersi biz hanimlara dayak atiyoruz. biz greenwoodcuyuz.Koca koca adamlar günde 3 öğün niye ağlıyorsunuz ya evde hanımlardan dayak da yiyorsunuzdur.
tam tersi biz hanimlara dayak atiyoruz. biz greenwoodcuyuz.Koca koca adamlar günde 3 öğün niye ağlıyorsunuz ya evde hanımlardan dayak da yiyorsunuzdur.
Alttaki yazdığına %100 hak veriyorum üstekinde de haklısın doğru söylüyorsun ama şu an gelirimiz üst seviye 2000'lerde onu paraya çevirememiştik şu an ciddi mağazacılık ve stad gelirlerimiz var önümüzde çok büyük potansiyel var.renktaş nasıl harcamadık yav, geçen sezon net bu kulübün kasasından 150 milyon euro çıktı. Hepsine helali hoş olsun ama günün sonunda bu böyle sürmez. Her takımın kötü günleri var çünkü. Yani illa bunun için beceriksizlik gerekmiyor, bazen her şeyi doğru yapsan dahi rakibin senden daha iyi iş çıkartabilir ve sen kaybedebilirsin. Düşüşler olacak, biz o düşüşler olduğunda da yere çakılmamak ve toparlamak için her kulüp gibi oyuncu satabilmeliyiz.
not: gerçekleri konuşalım biz asla fenerbahçe gibi iş adamlarının arkadan desteklediği para akıttığı bir kulüp de değiliz, uefa'yı kazanıp 10 sene sefilleri oynadık. fenerbahçe sadece bir sonraki sezonu düşünme mallığı yapabilir, biz daha geniş ve uzun vadeli düşünmek zorundayız
Artık giresim gelmiyor nöbete. Senelerdir fb transferlerine ağlama işi bitmediKoca koca adamlar günde 3 öğün niye ağlıyorsunuz ya evde hanımlardan dayak da yiyorsunuzdur.
Ne fazla pozitif ne de aşırı negatif olacaksın, biraz olayları doğal akışına bırakmak lazım.@Alper Altun
Üstat işler kötü gibi fb büyük geliyo
Napıcaz böyle biraz umut aşıla bize sen pozitif adamsın
Ulan daha 2 saat once karsi kiyiya kombine aliyordunArtık giresim gelmiyor nöbete. Senelerdir fb transferlerine ağlama işi bitmedi

Trollüğü bir yere kadar anlıyorum da transfer döneminde ağlanıyor en ufak puan kaybında ağlanıyor sanki ligi şartları bilmiyoruz her sene aynı hikaye.Artık giresim gelmiyor nöbete. Senelerdir fb transferlerine ağlama işi bitmedi
Büyük takım nasıl oluyor işte böyle çat diye ihtiyacını alıyorsun.
Barcelona şampiyon oldu 2 tane transferi bitirdi.
Bu iş böyle yürür.
Bize imkansız ama keşke ihtiyacımızı alsak yıldızı filan geçtim Can Uzun'u çöz, Van Dijk bitir en azından bu seviyede hızlı aksiyon almak lazımdı.Çat diye olise vitinha açıklayacaksın bak ne oluyor![]()