GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 353

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
329,1K
Sayfa
353/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000055790.webp

abi oyuncu ismi yazmadan önce insan başkanını da bilir tanır yani di mi

Dursun eski toprak bi adam, çevresinde dolananlarda pek farklı değil, yerliye para vereceksem bile Uğurcan gibi ne olduğunu bilmem lazım diyor, -ki orada allah bilir arka planda neler döndü de neyse

Can Uzun'a falan 40 hayatta vermez.

Ayrıca devre arasında şampiyonluk + ŞL'de tur riski varken bile para harcamadık -ki Gueye gibi nefis bi fırsat vardı önümüzde -gerçi hala var-. İstesek 40 verip alırdık. Niye almadık, seçim meçim bahane, Dursun para harcamak istemiyor ki sebebi muhtemelen o dönem çıkan çekilen kredi haberlerinden kaynaklı.

E bu adamlar geri gidecek.

Kusura bakmayında kendinizede bakın bi yandan sanada Nelsson,Zaniolo,Jelert dönecek ona kalırsa.

Szymanski zaten sattılar alakaları kalmadı,diğer geri kalanlar ya kiralık ya bonservis giderler
Yahu gitsinler Alla halla gitseler nolur bunlardan 10 tane gönderip birde 10 taneden 4 tane gönderip kontenjan açıp yeni adam alacaklar

Bunları göndermenin maliyeti yokmu oyuncunun sözleşmesi var zaten maaş bütçeleri sorunlu
Aziz seçilir seçilmez 10+2 degisir yoksa işin içinden çıkamazsın 20 oyuncudan 7 8 taneye düşüp transfer yapman lazım göndermesi bile bir surec

Milanin son sampiyonlugunda Leao neler yapti hatirlion mu. Herif tek başına sırtlıyordu. Sonraki sezonda öyleydi. Hatta Pioli varken hep elit seviyede bi profil cizdi

Kullanma klavuzunu okuyan bi hocayla seni sampiyon yapar yaw leao. Eksi yönleri savunma destegi ve pres sevmemesi. Topu ayaga istemesi ama herif patlayici gucu en iyi hayvanlar arasinda olabilir. Zaha ziyech ile arti yönleri kiyas bile kabul etmez.

Bireyselligin oksijen oldugu bi ulkede Leao tanrı modunda takilir.

Alalım demiyorum. Eksikler tamamlanirsa dusunulebilir diyorum.

Rashford mevzusu saka
M.United istermiş

Şöyle bir anket yapılsa yönetime transferde güveniyor musunuz muhtemelen %85-90 hayır çıkar hatta %100'de olabilir emin değilim.

Baba orta saha denildi - Nhaga alındı
Stoper lazım denildi Danso, X derken - Cuesta çakıldı
Orta lazım denildi - Hojberg, X derken - Ndombele çakıldı

Benim kızgınlığım bu yoksa fırsat kovalanır bundan daha güzel bir şey de yok 4 senelik şampiyonluğun hikayesini getiren fırsattır ama nasıl kovaladığın önemli.

Eylül ayında ---- 22/23 sezonu Gomis, Seferovic ile sezona girip Erden Timur'un getirdiği Icardi ile şampiyon olduk.
Eylül ayında ---- 24/25 sezonu Icardi, Batshuayi ile sezona girip Osimhen çekip şampiyon olduk + devre arası taraftarın baskıyla Lemina çekip şampiyon olduk.

2 tane Eylül ayı sayesinde 4 tane şampiyonluk aldık zaten sorun burada ana iskeletini oluşturursun fırsat çıkarsa değerlendirirsin Icardi de fırsattı, Osimhen'de fırsattı 2 tane iyi forvet varken bu isimleri alıp şampiyon olduk.

Önce ana kadron olursa fırsat kovalarsın ya da Ağustos ayına girersin zaten bu iş bilmemezlik yüzünden genel insanlar sitem ediyor bu aylar beklenilmesin değil kadroyu tamamlarsın fırsat kovalayacaksan 1-2 kontenjan bırakırsın fırsat olursa alırsın.

Geçen sene Yusuf Demir'i saymıyorum 4 kontenjan boş sezona girip 3 kulvarda gitmeye çalıştık takım Mart ayının sonunda pert oldu hem de ligi riske attık hatta her şeyi riske attık. Rakip bu kadar kötü olmasa açıkçası şampiyonluğu kaptırma ihtimalimiz azımsanmayacak derece fazlaydı.

Benim kızdığım konu göre göre aynı hataları yapıyoruz. Sürekli son aylara transferi öteleyip sonra hep bir bahane üretiliyor ya da Gardi bize yardım et kurtar bizine iş dönüyor. Yoksa fenerin ne halt yediği umrumda değil sorun bizim yönetimin iş bilmemezliği insanlar yönetime güveniyor ki transferde sinir hastası oluyor.

Şu 4 senelik şampiyonlukta Gardi'nin katkısı > Dursun Özbek

Valla fenerin hamlelerin hiçbiri korkutmuyor beni biz doğru işleri yaptığımız sürece gene götürürüz işi. 10 numara ve orta saha işini halletmek lazım ama. Özellikle 10 numara işi çok belirleyici olacak önümüzdeki sezon için . Gidip mevkisi belli olmayan 20 yaşındaki Can Uzunu 10 numara diye alırlarsa o zaman ümidimi kaybetmeye başlarım işte.

yav zaten haberlerin alayı sallamasyon, Dursun Özbek kalkıp Can Uzun'a 40 falan da vermez. Dursun Özbek bu sene herhangi bir oyuncuya 30'tan fazlasını vermez bence o ayrı.

Ayrıca şuna eminim ki böyle bi parayı sadece 1 oyuncuya veririz, kalanları kiralık ya da ucuza çözeriz bu sene. Totalde 50-60 milyon euro bonservis harcayarak kapatırız diye düşünüyorum
Totalde 120-130 civarı bonservis harcarız. Sara, Sallai, Zaniolo gidişiyle birlkte. Satılan olmazsa 60-70 harcarız. 2 oyuncuya 25-40 arası para gömeriz. Tabi bunlar 3 yıl vadeye yayılmış olur. Osimhen gibi 1 sene içinde 40 veya üstü vereceğimiz tarz bir transfer yapmayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt