Onat Can Sağıroğlu
Büyük Kaptan
Fenerin kimi alacağına fazla kafa yoruyor GS taraftarı. Her sene aynı hikaye. Sonu da aynı bitiyor. 
Yirenky atti.
Resim yuzde atmis bes ikili mucadele alıyor zaten. Artık gerisi öndeki oyuncularda
Ciddi soru
Hangisi daha çok korkutuyor
Guirassy
Lewa
Yasin Kol
Yahu gitsinler Alla halla gitseler nolur bunlardan 10 tane gönderip birde 10 taneden 4 tane gönderip kontenjan açıp yeni adam alacaklarE bu adamlar geri gidecek.
Kusura bakmayında kendinizede bakın bi yandan sanada Nelsson,Zaniolo,Jelert dönecek ona kalırsa.
Szymanski zaten sattılar alakaları kalmadı,diğer geri kalanlar ya kiralık ya bonservis giderler
M.United istermişMilanin son sampiyonlugunda Leao neler yapti hatirlion mu. Herif tek başına sırtlıyordu. Sonraki sezonda öyleydi. Hatta Pioli varken hep elit seviyede bi profil cizdi
Kullanma klavuzunu okuyan bi hocayla seni sampiyon yapar yaw leao. Eksi yönleri savunma destegi ve pres sevmemesi. Topu ayaga istemesi ama herif patlayici gucu en iyi hayvanlar arasinda olabilir. Zaha ziyech ile arti yönleri kiyas bile kabul etmez.
Bireyselligin oksijen oldugu bi ulkede Leao tanrı modunda takilir.
Alalım demiyorum. Eksikler tamamlanirsa dusunulebilir diyorum.
Rashford mevzusu saka
Ben sana hiç bir zaman yalan yada abartılan rakamlar söylemem.ilgilendiğimiz oyuncuların değerini hasan bekir renktaşımızın zikrettiği rakamları ikiye bölerek buluyorum
tahmin ediyorum ki aral şimşir 12 milyon bonservis ve 1.8 maaşla alabiliriz istesek
Totalde 120-130 civarı bonservis harcarız. Sara, Sallai, Zaniolo gidişiyle birlkte. Satılan olmazsa 60-70 harcarız. 2 oyuncuya 25-40 arası para gömeriz. Tabi bunlar 3 yıl vadeye yayılmış olur. Osimhen gibi 1 sene içinde 40 veya üstü vereceğimiz tarz bir transfer yapmayız.yav zaten haberlerin alayı sallamasyon, Dursun Özbek kalkıp Can Uzun'a 40 falan da vermez. Dursun Özbek bu sene herhangi bir oyuncuya 30'tan fazlasını vermez bence o ayrı.
Ayrıca şuna eminim ki böyle bi parayı sadece 1 oyuncuya veririz, kalanları kiralık ya da ucuza çözeriz bu sene. Totalde 50-60 milyon euro bonservis harcayarak kapatırız diye düşünüyorum
Giderler de bedavaya gitmiyorlar. Paralarini alip giderler. Nasil bir dusunce yapisi bu yahu?E bu adamlar geri gidecek.
Kusura bakmayında kendinizede bakın bi yandan sanada Nelsson,Zaniolo,Jelert dönecek ona kalırsa.
Szymanski zaten sattılar alakaları kalmadı,diğer geri kalanlar ya kiralık ya bonservis giderler