Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
Hakani istemiyoz belli ki. Sarayi satip hakan thuram bide u23 den genc farkli bir profil ile orta saha isinden kilciksiz cikardik aslinda ama bakalim napacaz.
O zaman ben böyle düşünürümLemina kaliyorsa Sara satilir.
Boylece orta sahaya +2 yeni isim eklenebilir, biri U23'e uygun sekilde.
Zaniolo takas fırsatı varken kesinlikle değerlendirmek lazım %100 bonservisini verip üstüne 15 sıkılabilir.Orta sahaya gelecek iki oyuncudan birisi mutlak suretle topla gidebilen, yani drippling yapabilen biri olmali.
Ben olsam Atta'yi o yuzden kacirmazdim.
30 istiyorlar galiba, Can'a da 45 istiyorlar o yuzden iyi dusunmek lazim.
Orta sahada bu tarz bir profil daha onemli bizim oyunumuza bakarsak.
Djaou cisseyi ben şahsen begenmedim is yapar mi diyorsunuzO zaman ben böyle düşünürüm
Djaoui cisse + Kephren thuram + çalhanoğlu (yerli olarak)
Bu gecenin transfer öforisi başlasın
Zaniolo'nun komple tapusu icin 9-10 milyon euro ateslesinler, bizde Atta icin 30 veririz yani bu transfer 20'e bitmis sayilir.Zaniolo takas fırsatı varken kesinlikle değerlendirmek lazım %100 bonservisini verip üstüne 15 sıkılabilir.
Valla on numara olur, U23'den Nhaga + Atta direk rahatlatır. Thuram - Atta yapabilirsek baya sınıf atlarız.Zaniolo'nun komple tapusu icin 9-10 milyon euro ateslesinler, bizde Atta icin 30 veririz yani bu transfer 20'e bitmis sayilir.
23 yaş altı başka adam bilmediğimden habire onu yazıyorumDjaou cisseyi ben şahsen begenmedim is yapar mi diyorsunuz
Atta'ya 30 vermektense Can'a 40 veririm. Atta'yı çok beğenemedim ben. Lens'ten Mamadou Sangare'yi vermezler mi 30 milyona? Ederson- Manu işi bozulur da bize kalır diye düşünüyordum hep.Orta sahaya gelecek iki oyuncudan birisi mutlak suretle topla gidebilen, yani drippling yapabilen biri olmali.
Ben olsam Atta'yi o yuzden kacirmazdim.
30 istiyorlar galiba, Can'a da 45 istiyorlar o yuzden iyi dusunmek lazim.
Orta sahada bu tarz bir profil daha onemli bizim oyunumuza bakarsak.
Ee ya ne olacaktı renktaş? Serbest oyuncu alıyormuş gibi oyuncu atıyorlar sürekli ortaya ama kulüpler ve menajerler görmüyor mu bunları.Adamlardan 50den fazla istiyomus bir de boşuna yangına geçtik safi kolpanin adresiymis inş alır seçimi
Can uzuna 40 falan verilmesini normalleştirenler kafayı yemiş