GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 362

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
329K
Sayfa
362/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya gelecek iki oyuncudan birisi mutlak suretle topla gidebilen, yani drippling yapabilen biri olmali.

Ben olsam Atta'yi o yuzden kacirmazdim.

30 istiyorlar galiba, Can'a da 45 istiyorlar o yuzden iyi dusunmek lazim.

Orta sahada bu tarz bir profil daha onemli bizim oyunumuza bakarsak.

cana 45 istendiğinin kaynağı nedir

Ee ya ne olacaktı renktaş? Serbest oyuncu alıyormuş gibi oyuncu atıyorlar sürekli ortaya ama kulüpler ve menajerler görmüyor mu bunları.
Bir tane şerefsiz muhabir var ona PR yaptırmak için kasıtlı kolpa haber sıktırıyorlar öyle gözüküyor çünkü zaten greenwood gibi adamın kendisini ikna ettikten sonra aslında takımı kolay çünkü sıkıntıdilar ama belliki o da kolpa zaten Hakan da kolpaymis herif zaman kazanıp PR yaptırıyor boşa büyük ihtimalle de zaten lewandowskiyle anlaştım gerisiyle de başkan olunca anlasacagim kolpasi sıkacak yarın filan kendisi çıkıp

Atta'ya 30 vermektense Can'a 40 veririm. Atta'yı çok beğenemedim ben. Lens'ten Mamadou Sangare'yi vermezler mi 30 milyona? Ederson- Manu işi bozulur da bize kalır diye düşünüyordum hep.
Atta ile Can oyuncu olarak kiyaslanamaz ama fiyat bakımından karşılaştırdım ve ben tam tersini düşünüyorum bu konuda.

İtalya gibi sert ligde bu oyunu oynayan bizim burada da iş yapar yeterki güven verilsin.

Sangare içinde en az 30 isterler bence.

Sallai ve Singo kaldığı senaryoda bile stoper, 6 numara, can alırsak bu tarz bir kontenjan dağılımı oluyor.

1- Torreira
2- Lemina
3- Sane
4- Osimhen
5- Sallai
6- Singo
7- Sanchez
8- Sol Bek/Jakobs
9- Thuram ?
10- Stoper ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt