Kemal Twilight Lifethrower
Kemal Twilight Lifethrower
Bu sezon sakat miydi o? Hic oynatmamislar da.
Aldigi sure bizim Arda kadar neredeyse. 300 dakika falan. Bos bir sezon gecirmis diyebiliriz o bakimdan sordum.Nerden baktın bilmiyorum ama oynattılar Türkiye kupası maçlarında ve bazı lig maçlarında
Aldigi sure bizim Arda kadar neredeyse. 300 dakika falan. Bos bir sezon gecirmis diyebiliriz o bakimdan sordum.
Olabilir tabi ama suan yabanci kurali da 10+4 iken Umit Akdag'i alirdim hem full oynadi bu sezon, hemde Abdulkerim ile rekabete gecerler ve iyi oynarsa yerini bile kapabilir belki. Rotasyonda boyle birine ihtiyac var.Yes. Alıp kiralamaya devam etmeliyiz bence, o çocuğu az izleme şansım oldu ama bence potansiyelli ve fiziği çok iyi.
Can Uzun alcaz ya
Olabilir tabi ama suan yabanci kurali da 10+4 iken Umit Akdag'i alirdim hem full oynadi bu sezon, hemde Abdulkerim ile rekabete gecerler ve iyi oynarsa yerini bile kapabilir belki.
Samet bedava bile olsa almam, yerine gidip 8-9 verip Umit'i alirim.Mesele şu yedek yerli stopere ne kadar para vericez
5-6 ok
Ama 10 milyona ümit Akdağ yerine bonservisi olmayan Samet’i tercih ederim
Heh işte 8-9 ümit yerine 15’e bence daha iyi bi stoper alabilirizSamet bedava bile olsa almam, yerine gidip 8-9 verip Umit'i alirim.
Yerli stoper olarak kimi alabiliriz o paraya?Heh işte 8-9 ümit yerine 15’e bence daha iyi bi stoper alabiliriz
Samet Akaydın’ın sözleşmesi bitmiş.Yerli stoper olarak kimi alabiliriz o paraya?