- 29 Ocak 2023
- 15.957
- 8.987
- 1.203
Ben hayvani bir 442 oynamak istiyorum 442 diyince hatta atletico yerine bizi örnek göstersinler öyle oynayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aklın yolu yekcan uzun'un ilk devredeki maçlarına göz atabildiğim kadariynen performansı yüksekten düşüşe geçiyor, ligin ikinci yarısında çoğu maçta yedek soyunuyor
maç içinde ii işler yapıyo ama epey silik kaldığı bölümler de var. leipzig maçı gibi
40 milyon veriliosa daha ii bi herif bulabiliriz muhtemelen. kötü oyuncu değil net şekilde ama o kadar paraya değip değmeyeceği soru işareti bende, 20 yaşında çünkü, neye evrileceği çok belli değil ve sonuçta yerli. emre mor hadisesini falan da düşünür isek
Geçen sezon 2. yarıda hocayla tartıştı diye hatırlıyorum hatta direk ayrılmak istiyordu.can uzun'un ilk devredeki maçlarına göz atabildiğim kadariynen performansı yüksekten düşüşe geçiyor, ligin ikinci yarısında çoğu maçta yedek soyunuyor
maç içinde ii işler yapıyo ama epey silik kaldığı bölümler de var. leipzig maçı gibi
40 milyon veriliosa daha ii bi herif bulabiliriz muhtemelen. kötü oyuncu değil net şekilde ama o kadar paraya değip değmeyeceği soru işareti bende, 20 yaşında çünkü, neye evrileceği çok belli değil ve sonuçta yerli. emre mor hadisesini falan da düşünür isek
Yedek forvete iddialı bence..Juventus ile Vlahovic anlaşamamış. Icardi'nin yerine olur mu acaba?
İmzalı evrakları da göstermiş açıklarkenRodri ve Haland güzel icraat Perez'İn dönemi biter gibi gözüküyor.
Eğer Real olmasa Safi gibi sıkıyor diyecektim.![]()
Real başkan adayı olurken demek ki boş lafa vermiyorlar icraat istiyorlar.İmzalı evrakları da göstermiş açıklarken![]()

OlmazJuventus ile Vlahovic anlaşamamış. Icardi'nin yerine olur mu acaba?
Mbappe şutingenHaalandı ne yapacakmış Real Mbappe varken? Viniciusu mu şutlayacaklar?
Zero ihtimalMbappe şutingen
4-3-3'de bir tek sağ kanat forvet kalıyor orada yapabilir mi emin değilim belki olursa böyle olur.Zero ihtimal
Yapamaz tabi bunu Paris sokaklarinda yasayan Fransız dilenciye sorsan aynı şeyi der.4-3-3'de bir tek sağ kanat forvet kalıyor orada yapabilir mi emin değilim.
Eylül ayı bir Vini hikayesi yaratır mıyız adminimYapamaz tabi bunu Paris sokaklarinda yasayan Fransız dilenciye sorsan aynı şeyi der.
Haaland ile beraber takilirlar ama olan Vini'ye olur.