- 16 Haziran 2010
- 204.862
- 157.244
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yonetim ve hoca ugrasmayacaklar. Garantici olduklari icin sampiyon olduklari surece her sene en fazla iki uc isimle vedalasacaklardir. Yoksa herkes biliyor 10 isimle vedalasip yeni isimlere ihtiyac oldugunu. Belki de dogrusunu yapiyorlar bilmiyorum. Biz taraftarlar duygusal onlar profesyonel mantikli dusunuyorlar diye bakacaz.Bizim kaç futbolcuya ihtiyacımız var onu kestirmek lazım şu an kimse gitmediği senaryoda ilk düşündükleri 6 numara + 10 numara + yerli forvet + kanat takviyesi yani 4 transfer net diyebiliriz.
Eğer gideceklere göre ya da gitmesi gerekenlere göre değerlendirirsek Günay, Kaan, Jakobs, Sara, Icardi, Sanchez(?) + Singo veya Sallai satış sonrası 6 veya 7 adam gidebilir toplamda 11 transfere ihtiyacımız var.
Bizim yönetim 11-12 transfer yapacağına ihtimal vermiyorum çünkü beceri konusunda noksan ve iş bilmez olduğu için muhtemelen mevcut kadroyu koruyup 4 belki 5 takviye yapıp transferi kapatırız.
Thuram + Can işine 80-90 m euro arası dökeriz kalan 30-40 bütçeye 3 tane oyuncu alır transferi kapatırız.
Uğurcan
Günay
Sallai - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Singo - Kaan - Lemina - Eren
Torreira - Sara
Nhaga - Transfer
Sane - Transfer - Barış
Yunus - İlkay - Ahmed
Osimhen
Icardi
Transfer
Bence 8 playmaker olursa 10 dribblingci
10 playmaker olursa 8 dribblingci olmalı
6 numara da alan kaplayan bir holding olmalı.
Senin icin veda toreni yapalim o vakit, 20 Haziran uygun mu?
Evet Declan Rice tek çözüm gibi bir durum ortaya çıkıyor.
Şaka maka sağlam bir Camavinga çoğu şeye çözüm olurdu.
Bu işlerin içinde olsam çok rahat oyuncu bulurum ya, adamın günlük rutinine kadar çözerdim, bu paraları verip bu işleri doğru yönetmemek bana çok saçma geliyor.
Üstad aslında hem geniş alan hem dar alanda hayvan gibi driblingçi takımız bakınca. Tamam orta saha değiller ama Barış, Sane, Yunus, Osimhen, Lang (gitti gerçi).
Ben en büyük sorunumuzun orta sahada şöyle vayyyyy dedirten iğne deliğinden zehri salan oyuncu eksikliği olduğunu düşünüyorum.
Hatta şöyle bi örnek vereyim, Sara'nın problemi zaten bu tarz işleri 4-5 maçta 1 yapabilmesi. 1 Maç işte bu lan dedirtiyor sonra 3-4 maç kayıp.
Bize şu tarz işleri oynadığı 30 maçın 20'sinde yapabilecek bir 8 veya 10 numara bizi çok rahatlatır.
her yerde herkesten iyi oynar osi harici
@Doruk Ata TANRIVERDİher yerde herkesten iyi oynar osi harici
Bizdede Can Uzun için bu rakamlar konuşuluyor, 25 dahi olsa alınmamalı, Barış falan satılırsa müstesnaChelsea'nin hedefinde Ferran Torres var. Chelsea, Barcelona'ya bu transfer için 55 milyon euro teklif etmeyi düşünüyor. Xabi Alonso takımında yeni 9 numarası olarak Torres'i çok istiyor.
(Transfer News)
Ferran Torres'in ama 1 sene kontrati kalmis, yoksa bu paralardan daha fazlasi konusulur olurdu.Bizdede Can Uzun için bu rakamlar konuşuluyor, 25 dahi olsa alınmamalı, Barış falan satılırsa müstesna
Üstad aslında hem geniş alan hem dar alanda hayvan gibi driblingçi takımız bakınca. Tamam orta saha değiller ama Barış, Sane, Yunus, Osimhen, Lang (gitti gerçi).
Ben en büyük sorunumuzun orta sahada şöyle vayyyyy dedirten iğne deliğinden zehri salan oyuncu eksikliği olduğunu düşünüyorum.
Hatta şöyle bi örnek vereyim, Sara'nın problemi zaten bu tarz işleri 4-5 maçta 1 yapabilmesi. 1 Maç işte bu lan dedirtiyor sonra 3-4 maç kayıp.
Bize şu tarz işleri oynadığı 30 maçın 20'sinde yapabilecek bir 8 veya 10 numara bizi çok rahatlatır.
UgarteG
Bize Gedson tarzı dribbling yapan adam lazım, bir bu üstüne de bir playmaker 10 numaran olsa Barış Sane Osimhen dağıtır ortalığı.
Bu işler bu kadar da zor değil, zor olan iş yapacak adamı bulmak ama profil net
6 numaraya tutucu alan kaplayan bir adam
8 no hem sert hem dribblingci Bissouma tarzı
10 no ise playmaker takımı yönetecek bağlantı oyuncusu
He mkUgarte
Pape Matarr sarr
Dani Olmo
Berkay yilmaz kimlaBu gidisle can da imkansiz olacak, berkay yilmaz felan da imkansiz olur