Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.382
- 7.243
- 2.358
Mithat Pala kim arkadaş yav.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Febe yada jeke bunlari almazsa sasiririm
şu adamları nasıl ikna edemiyoruz anlamıyorum
Mourinhoyu mahkemeye verdim
çok kötü oyuncu yaaliço mu
şu adamları nasıl ikna edemiyoruz anlamıyorum
NasiiiBu oyuncu mantıklı. u23 ve ileri uçta her yerde oynayan bir oyuncu yani Rashford tarzı kullanılabilecek bir oyuncu. Çok potansiyelli olarak çıkan ama potansiyline ulaşamamış bir oyuncu diye hatırlıyorum kendisini. Bu paraları bu oyuncuya vermem bence daha iyisi rahatlıkla bulunur.
kesin Zadok Yohanna ile ilgileniyoruz Newcastle falan da ilgileniyor, çocuk Nijeryalı Osimhen devreye girebilir
Tarz olarak mantıklı. Alınacak u23 oyuncunun ileride hem kanatlar hem de en uçta oynayabilmesi bakımından. Oyuncu olarak ise daha iyisi bulunur o paralara. Oyuncu potansiyeline ulaşamayan oyunculardan çünkü.Nasiii
Unutalim onu
Brighton 22-23, Newcasatle 24 önermis. Bizimkiler 18 yasindaki cocuga o kadar para vermez. Böyle cocuklari AIK gibi parlamadan bulup, bizde oynatmayacaksak bile düsük rakama alip, AVrupadan kücük liglere yollamaya bakmaliyiz.
Yav adamın söylediği her şey doğru kesin kabul edelim demedim ki, ts tarafına duyum veriyor. Genel olarak transfer konusunda herkes sallıyor zaten sakinyav adamın bir nickine bak önce aliii.Bu adam yarın osimhen tsye haber yolladı da diyebilir tslilerin kendi ütopyaları var ve fbden daha hastalıklılar kafa olarak.Yarın bir gün tsygankov ve o portekizden aldığı çocuk için gsyi reddettiler diyebilir bunlara kalsa mesela ngahadan da çekildikleri için aldık bu hastalıklı insanların dediklerini ciddiye alma tslilerin kafa yapısı baya hastalıklı