Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rüyamda osimhen için Arsenal calafiori-odegard-gyokeres takası teklif ediyordu. Gsc bayram havasına bürünüyordu

Bu oyuncu mantıklı tarz olarak. u23 ve ileri uçta her yerde oynayan bir oyuncu yani Rashford tarzı kullanılabilecek bir oyuncu. Çok potansiyelli olarak çıkan ama potansiyline ulaşamamış bir oyuncu diye hatırlıyorum kendisini. Bu paraları bu oyuncuya vermem bence daha iyisi rahatlıkla bulunur.

Son düzenleme:
şu adamları nasıl ikna edemiyoruz anlamıyorum

yav adamın bir nickine bak önce aliii.Bu adam yarın osimhen tsye haber yolladı da diyebilir tslilerin kendi ütopyaları var ve fbden daha hastalıklılar kafa olarak.Yarın bir gün tsygankov ve o portekizden aldığı çocuk için gsyi reddettiler diyebilir bunlara kalsa mesela ngahadan da çekildikleri için aldık bu hastalıklı insanların dediklerini ciddiye alma tslilerin kafa yapısı baya hastalıklı

Mourinhoyu mahkemeye verdim
1780585715296.webp

kesin Zadok Yohanna ile ilgileniyoruz Newcastle falan da ilgileniyor, çocuk Nijeryalı Osimhen devreye girebilir

Bu oyuncu mantıklı. u23 ve ileri uçta her yerde oynayan bir oyuncu yani Rashford tarzı kullanılabilecek bir oyuncu. Çok potansiyelli olarak çıkan ama potansiyline ulaşamamış bir oyuncu diye hatırlıyorum kendisini. Bu paraları bu oyuncuya vermem bence daha iyisi rahatlıkla bulunur.
Nasiii

kesin Zadok Yohanna ile ilgileniyoruz Newcastle falan da ilgileniyor, çocuk Nijeryalı Osimhen devreye girebilir

Unutalim onu
Brighton 22-23, Newcasatle 24 önermis. Bizimkiler 18 yasindaki cocuga o kadar para vermez. Böyle cocuklari AIK gibi parlamadan bulup, bizde oynatmayacaksak bile düsük rakama alip, AVrupadan kücük liglere yollamaya bakmaliyiz.

Unutalim onu
Brighton 22-23, Newcasatle 24 önermis. Bizimkiler 18 yasindaki cocuga o kadar para vermez. Böyle cocuklari AIK gibi parlamadan bulup, bizde oynatmayacaksak bile düsük rakama alip, AVrupadan kücük liglere yollamaya bakmaliyiz.

bizim artık 20m den aşağı oyuncu alma ihtimalimiz yok ,Kislyak için 30 istiyorlar mesela

yav adamın bir nickine bak önce aliii.Bu adam yarın osimhen tsye haber yolladı da diyebilir tslilerin kendi ütopyaları var ve fbden daha hastalıklılar kafa olarak.Yarın bir gün tsygankov ve o portekizden aldığı çocuk için gsyi reddettiler diyebilir bunlara kalsa mesela ngahadan da çekildikleri için aldık bu hastalıklı insanların dediklerini ciddiye alma tslilerin kafa yapısı baya hastalıklı
Yav adamın söylediği her şey doğru kesin kabul edelim demedim ki, ts tarafına duyum veriyor. Genel olarak transfer konusunda herkes sallıyor zaten sakin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt