Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brahim Seten: "İbrahim Hacıosmanoğlu, Kosova dönüşü açıkladığı 1'er M€ prim için 'Çok oldu ya' demiş.500'e düşürmüşler. Onun da yarısı oyunculara yeni yatmış."

bugün Moleiro alıp üstüne bi de Samet alma işimiz yok mu ? ewqeqweqw
1000161722.webp

Dursun Özbek haber pompalatıyor İcardi'yi istiyor gibisinden bence o da istemiyor sadece taraftar yarın öbür gün senin yüzünden gitti demesin diye politika yapıyor, yakında veda videosu gelir bence

Transfer sezonunda fenerli olmak isteyen bir çok kişi var değil mi? 😀
Bilemem de ben istemem. Transfer sezonunda da bizi takip etmek eğlenceli. Nereden ne çıkacak? Hangi dünya yıldızı problem yaşayıp bir anda gündemimize girecek? Sürpriz yumurtadan çıkacak o değişik futbolcu kim olacak? Dursun başkan böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Derken ıstırabı da zevkli oluyor.

valla FM 26'da Can Uzun ne kadar gelişirse gelişsin bi türlü iyi performans vermiyor delirtti kaç defa transfer ettim hepsinde aynı şey oldu

Angelinho da 13 temmuz da gelmiş. Demek ki ilk transfer temmuzun ilk 2 haftası içinde gelecek...

Yönetimin bahane edebileceği çok seçenek var. Muhtemelen zamanı geldiğinde bol bol kullanacaklar.

1) Oyuncular dünya kupasını bekliyor
2) Oyuncular karar vermek için dünya kupasının bitmesini geliyor
3) Oyuncular dünya kupası sonrası biraz tatil yapmak istiyor
4) Oyunculara çok fazla teklif var
5) Şampiyonlar liginde gruplardayız ilk maç Eylül’de aceleye gerek yok
6) Kulüpleri oyuncuları bırakmıyor
7) Baba oyuncular arıyoruz transferi kolay olmuyor
En gıcık olduğum madde son madde hocam. hangi bakışa acısına gore baba oyuncu

İcardi de kusura bakmasın 1 sene sakattı oynamadı 10m para aldı 5m teklifi reddedip 7 istiyorsa yolu açık olsun, onu bu haliyle çektik yine de sözleşme teklif ettiysek böyle yapıyorsa yolu açık olsun güzel veda edelim

Dursun Özbek haber pompalatıyor İcardi'yi istiyor gibisinden bence o da istemiyor sadece taraftar yarın öbür gün senin yüzünden gitti demesin diye politika yapıyor, yakında veda videosu gelir bence

Valla bilmiyorum. Aniden gelen bir İcardi ile 1+1 imzalandı haberi ile karşılaşacağım diye endişe ediyorum.

Hayır bu arada mesele keşke kilo olsa. Olay kilo olsa zayıflar konu kapanır. İcardi 1.5 yıl antrenmansızlık üstüne çapraz bağ koparmış bi adam olarak bu saatten sonra komando gibi çalışsa yine asla eski haline dönemez. Ki İcardi zaten profesyonel bir sporcu değil işte bunu hepimiz biliyoruz.

Birazcık inancımız olsa ya ben kariyerimin geri kalan 2-3 senesinde iyi çalışacağım kendime bakacağım dese, 3-4 milyon euro maaş bandında sözleşme imzalasa ve beni rotasyonda düşünün ilk 11 olmam şart değili kabul etse zaten ok deriz.

Ruari mcconville macin oyuncusu seçildi listeden . Düşünülebilir belki gorusuldugunde uygun alinabilir.

El Mala herhalde Bayern Saibari(onu önde Allrounder olarak kullanacaklar anladigima göre) ile anlasamazsa belki beni ister diye bekliyor olabilir. Hedefleri Brentford'dan daha yüksekmis. Almanyada zaten baska kimse 45 milyon ödemez .

Ne güzeldi erkenden böyle bir transfer yapabilmek. Haftaya böyle bir transfer açıklayabilir miyiz acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt