Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bertuğ geçen yaz bize paraşütle gelecekti, hazır kıta haber bekliyordu. Okan hocamın dar kadro sevdası ve aman icardi'nin önüne geçer tadımız kaçar modundan 2 milyona almadık. Alsaydık hesapta olmayan osimhen yokluklarında Bertuğ bizi inanılmaz rahatlatacaktı. Şimdi gidip 15 verip alırlarsa başağı zengin etmiş olacağız. Transferde böyle ufak gözüken ama çok kritik hatalar yaptık ve baş sorumlusu maalesef okan hocadır. Yine orta sahaya direkt 11 oynayacak kalite bir isim aldırmaması filan, bize az kalsın şampiyonluğa mal olacaktı. Şikeciler aptal kayıplar yapmasa şampiyondular, umarım ders alınmıştır diyorum ama zor.

Bertuğ geçen yaz bize paraşütle gelecekti, hazır kıta haber bekliyordu. Okan hocamın dar kadro sevdası ve aman icardi'nin önüne geçer tadımız kaçar modundan 2 milyona almadık. Alsaydık hesapta olmayan osimhen yokluklarında Bertuğ bizi inanılmaz rahatlatacaktı. Şimdi gidip 15 verip alırlarsa başağı zengin etmiş olacağız. Transferde böyle ufak gözüken ama çok kritik hatalar yaptık ve baş sorumlusu maalesef okan hocadır. Yine orta sahaya direkt 11 oynayacak kalite bir isim aldırmaması filan, bize az kalsın şampiyonluğa mal olacaktı. Şikeciler aptal kayıplar yapmasa şampiyondular, umarım ders alınmıştır diyorum ama zor.
Ders alınma falan yok. Bu sene çöküş dönemi başlıyor, o yüzden kimse fazla ciddiye almasın bu futbol işini. Transferleri takip bile etmiyorum artık, insanın içindeki şevki bitirdiler

Deli paraya bombok bi hoca getiriyorlar. Fbjk bu kadar kötü yönetilmese 4 senede max 2 şampşyonluk görürdük

iyide hacı zaten şamplık böyle hataları en az yapan takımın kazandığı bir şey. real de mallık yapmasa her şeyi doğru yapsa barça şamp olamazdı bu sene.

iyide hacı zaten şamplık böyle hataları en az yapan takımın kazandığı bir şey. real de mallık yapmasa her şeyi doğru yapsa barça şamp olamazdı bu sene.
Bizim yaptığımız hatalar az buz bişey değil ki. Fb o imkanlar içinde aptal saptal yönetilmeseydi son 2 seneyi alır götürürdü. Öyle çok büyük işler yapmalarına da gerek yoktu, yapı saçmalığına sarılmaları geri düşürdü onları sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt