Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.102
- 36.620
- 2.773
Ligde 500 dk süre alıp 3 gol 3 asist yapmış durant
Osimhen yedek kalacaksın koçum
hangi osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligde 500 dk süre alıp 3 gol 3 asist yapmış durant
Osimhen yedek kalacaksın koçum
40 milyonluk topçu dediğin osimhen bariciğimhangi osimhen
40 milyonluk topçu dediğin osimhen bariciğim
Ders alınma falan yok. Bu sene çöküş dönemi başlıyor, o yüzden kimse fazla ciddiye almasın bu futbol işini. Transferleri takip bile etmiyorum artık, insanın içindeki şevki bitirdilerBertuğ geçen yaz bize paraşütle gelecekti, hazır kıta haber bekliyordu. Okan hocamın dar kadro sevdası ve aman icardi'nin önüne geçer tadımız kaçar modundan 2 milyona almadık. Alsaydık hesapta olmayan osimhen yokluklarında Bertuğ bizi inanılmaz rahatlatacaktı. Şimdi gidip 15 verip alırlarsa başağı zengin etmiş olacağız. Transferde böyle ufak gözüken ama çok kritik hatalar yaptık ve baş sorumlusu maalesef okan hocadır. Yine orta sahaya direkt 11 oynayacak kalite bir isim aldırmaması filan, bize az kalsın şampiyonluğa mal olacaktı. Şikeciler aptal kayıplar yapmasa şampiyondular, umarım ders alınmıştır diyorum ama zor.
Deli paraya bombok bi hoca getiriyorlar. Fbjk bu kadar kötü yönetilmese 4 senede max 2 şampşyonluk görürdükVincenzo Italiano gibi nöbet
İki kulüp de göz göre göre çok saçma işler yapıyor gerçektenDeli paraya bombok bi hoca getiriyorlar. Fbjk bu kadar kötü yönetilmese 4 senede max 2 şampşyonluk görürdük
Deli paraya bombok bi hoca getiriyorlar. Fbjk bu kadar kötü yönetilmese 4 senede max 2 şampşyonluk görürdük
Bizim yaptığımız hatalar az buz bişey değil ki. Fb o imkanlar içinde aptal saptal yönetilmeseydi son 2 seneyi alır götürürdü. Öyle çok büyük işler yapmalarına da gerek yoktu, yapı saçmalığına sarılmaları geri düşürdü onları sadeceiyide hacı zaten şamplık böyle hataları en az yapan takımın kazandığı bir şey. real de mallık yapmasa her şeyi doğru yapsa barça şamp olamazdı bu sene.
BasurmusunYerimde oturamıyorum
fb iyice arap takimina dondu aranizda ciddi vizyon farki varMükerrer
40 milyonluk topçu dediğin osimhen bariciğim