Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

u23 bonservisi yaklaşık 30 milyon civarında Tel(kanat ve santrafor için birlikte) düşünüyor olabilir mi? Ya da Franculino, Aral'ın takımından o olabilir. Başka kim olabilir acaba? Lain 30 milyon civarı bonservis bence sadece santrafor değil hem ileri uçta hem de kanatlarda oynayabilecek bir oyuncu olacağını düşünürüm açıkcası hem daha rahat ve fazla süre bulması ve hem de verilecek bonservis bakımından yedeğe 2 yerine 1 tane daha üst sınıf bir oyuncu alınması bakımından.

Franculino+Aral Şimşir 45m euro paket yapıp alalım derim.

ismi gecen sahislar kim yav

cigaldau morutsan li sezonda miyiz dedirtti

Fiyat belirlemek için objektif bir kriter olamaz tabii de Can, yaşı ve profili itibariyle 30-35 i her türlü eder. Ödenen paranın geri dönüşünün mümkün olamayacağı baştan belli preveteran biri yerine azami 40 civarına bu transferin bitirilmesini tercih ediyorum ama cidden EF 60 filan istiyorsa, oturdukları söylenen o masadan derhal kalksınlar. Alındı diyelim, hocanın doğru kullanabileceğine dair de çekincelerimi belirtmiştim daha önce.

Aral içinse olumsuzum. 40 a Can' ı alırım, 20 ye Aral' a dönüp bakmam bile...

Fiyat belirlemek için objektif bir kriter olamaz tabii de Can, yaşı ve profili itibariyle 30-35 i her türlü eder. Ödenen paranın geri dönüşünün mümkün olamayacağı baştan belli preveteran biri yerine azami 40 civarına bu transferin bitirilmesini tercih ediyorum ama cidden EF 60 filan istiyorsa, oturdukları söylenen o masadan derhal kalksınlar. Alındı diyelim, hocanın doğru kullanabileceğine dair de çekincelerimi belirtmiştim daha önce.

Aral içinse olumsuzum. 40 a Can' ı alırım, 20 ye Aral' a dönüp bakmam bile...
ben tersini düşünüyorum, aral dar alanda daha etkili pasör, can uzun şutu çok iyi skor yapıyor ama maç içinde kaybolabilir.

1780659608229.webp

Hakan Safi bu akşam Adanalı Ronaldo'yu açıklayacakmış.

U23 forvet adaylarinin arasinda olabilir. Fransa U21 milli oyuncu + takimi 2. Lige düstü. Önde üc pozisyonuda oynamisligi var.

u23 bonservisi yaklaşık 30 milyon civarında Tel(kanat ve santrafor için birlikte) düşünüyor olabilir mi? Ya da Franculino, Aral'ın takımından o olabilir. Başka kim olabilir acaba? Lain 30 milyon civarı bonservis bence sadece santrafor değil hem ileri uçta hem de kanatlarda oynayabilecek bir oyuncu olacağını düşünürüm açıkcası hem daha rahat ve fazla süre bulması ve hem de verilecek bonservis bakımından yedeğe 2 yerine 1 tane daha üst sınıf bir oyuncu alınması bakımından.

Tel aşırı derecede bencil bir adam. O yönünü törpülerse muazzam topçu olur.

Bernardo Silva mı Can Uzun mu
Ben ikiside diyorum
Ama maliyet sorun tabii ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt