Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin şampiyonluk sayıları resmi kayıtlarla ters düşebiliyor. Sadece biz doğru düzgün sayı verebiliyoruz.
D83F13B5-149F-4346-932E-ED0727FCCEA1.jpeg

Jose@CifuenCharpoa -16.02.2021

Onni Valakari - Güney Kıbrıs liginde bu sezon 23 maç 10 gol 3 asist.
18 yaşında Finlandiya liginde düzenli oynamaya başlıyor aynı sezon Tromsöye transfer olup o yıl 33 maçta 7 gol atıyor bir sonraki sezon 29 maçta 7 gol atıp Güney Kıbrısa transfer oluyor

Elemanın ayak raket gibi. Şut ağlara girerken ben topa yetişemedim, kalecileri hareketsiz bırakıyor baya.

18 yaşında Finlandiya liginde düzenli oynamaya başlıyor aynı sezon Tromsöye transfer olup o yıl 33 maçta 7 gol atıyor bir sonraki sezon 29 maçta 7 gol atıp Güney Kıbrısa transfer oluyor

Elemanın ayak raket gibi. Şut ağlara girerken ben topa yetişemedim, kalecileri hareketsiz bırakıyor baya.

Yakışıklı adam, gelsin!

Luyindama full antrenmana katilmis. Yarin o oynar o zaman

Cipe
Boey Luyi Nelsson PvA
Berkan
Aytac Cica
Morutan Halil Babel

Yapar

Yakup Çınar:
Özel | Galatasaray geçtiğimiz günlerde Bakambu'nun ilgilileriyle görüştü. Kongolu golcü Sarı-Kırmızılı takımdan yıllık 3.5 milyon Euro maaş ve 2.5 milyon Euro imza parası talep etti. Lille, Sevilla ve Villarreal'de Bakambu'ya resmi teklif yaptı.

Yakup Çınar:
Özel | Galatasaray geçtiğimiz günlerde Bakambu'nun ilgilileriyle görüştü. Kongolu golcü Sarı-Kırmızılı takımdan yıllık 3.5 milyon Euro maaş ve 2.5 milyon Euro imza parası talep etti. Lille, Sevilla ve Villarreal'de Bakambu'ya resmi teklif yaptı.
Çok para.

Hemen gelsin ayağını marşmelov kıvamına getiririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt