Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyum bile yok duyum

IndelibleLegalAngelwingmussel-max-1mb.gif
Denayer
Kaynak tansel

Twitter Ses odasında Galatasaray yönetiminden Ural Aküzüm'e soru sordular.Başkan ve hoca arasında bir sıkıntı yok.Takım hoca ve yönetim ligin 2. yarısı için moralliyiz.Hedefimiz Trabzonspor maçına kadar kazanarak gitmek.Giresunsporla başlayan bi galibiyet hedefimiz var.İnşallah o maçı kazanıp üst sıralara doğru adım adım ilerleyecez dedi.Transfer konusunda ise ağzını aradılar bi haber söylemedi o konuda çalışmalar var dedi.

Twitter Ses odasında Galatasaray yönetiminden Ural Aküzüm'e soru sordular.Başkan ve hoca arasında bir sıkıntı yok.Takım hoca ve yönetim ligin 2. yarısı için moralliyiz.Hedefimiz Trabzonspor maçına kadar kazanarak gitmek.Giresunsporla başlayan bi galibiyet hedefimiz var.İnşallah o maçı kazanıp üst sıralara doğru adım adım ilerleyecez dedi.Transfer konusunda ise ağzını aradılar bi haber söylemedi o konuda çalışmalar var dedi.
Haluk konusuyor simdi dün biraz agir oldular isitana karsi diye dün

Haluk konusuyor simdi dün biraz agir oldular isitana karsi diye dün
Devamı da var..
Haluk Yürekli : Işıtan Gün Larsen ve Alioskiyle anlaşmış Fatih hoca da Barış Alper Yılmaz transferinden dolayı Işıtan Gün'ün pek bu işlere girmesini istemediği için o 2 oyuncuyu istemedi.Barış Alper Yılmaz transferinde kendi menajer arkadaşını olaya dahil etmesinden dolayı transfer uzamış.

Galatasaray taraftarı Windle ilgili soru sormuş.Wind'in yaza kadar takımda kalacağından eminim şeklinde geri dönüş yapmış. (Danish Football)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt