Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terime hic soran olmusmu neden akli basin da bir yardimci td istemiyor diye? Yok cidden merak ediyorum cevabi ne olur, yok selcuk nejati den memunum benim icin sorunun cevabi olamaz.

Eger bir takim yerinde sayiyorsa, yeni gelen oyuncular gerileme yasiyorsa teknik taktik olarak hic ilerleme olmuyorsa burda teknik ekip de bir eksiklik olmali.

Terime bile ben onlardan memnunun deme hakki görülmemeli cünkü öyle olmadigi ortada. Sirf bir yabanci taktisiyen ile bu takim bile level atlardi ama terim istemiyor böyle birini

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sorunun cevabi cok belli ama Terime sorsan tabi kabul etmez yanina hirsli vizyoner bir yardimci alsa kendini gelistirse her sıkıştığımızda terim terim demeyecegiz bunun tek sebebi siskin egosudur yerine hoca hayatta yetistirmez koltugunu tehlikede gorursede hemen o yardimciyi sepetler

FIcoV6oWUAA_Fai
FEjbdkmX0AYCbH0

Ne denayeri be, takımda eksik olmayan belki de tek yer

Nelson galiba yolcu

CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ula 2002de şampiyonlar liginde ceyrek final yapsak kimle eslesiyoduk ki?iki macta elimizden kacan ve kendisine karsi galibiyeti hakettigimiz barcelona yari final oynamis low🧔

Bu sorunun cevabi cok belli ama Terime sorsan tabi kabul etmez yanina hirsli vizyoner bir yardimci alsa kendini gelistirse her sıkıştığımızda terim terim demeyecegiz bunun tek sebebi siskin egosudur yerine hoca hayatta yetistirmez koltugunu tehlikede gorursede hemen o yardimciyi sepetler
Tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt